fbpx

Elevii din Filiași au fost „Primari pentru o zi”

Școala altfel i-a pus pe elevii din Filiași într-o poziție de conducere! Copiii au fost „Primari pentru o zi”!

În cadrul programului „Școala altfel”, elevii de la Școala Gimnazială Filiași au fost în vizită la Primărie, acolo unde au văzut ce înseamnă să fii primar. 28 de copii de clasa a treia au mers la Primăria Filiași, însoțiți de învățătoarea lor, iar acolo au fost primiți cu brațele deschise de Gheorghe Ilie Costelus, primarul orașului Filiași.

Am vizitat toată primăria, iar copiilor li s-a explicat ce implică meseria de primar și cum sunt luate deciziile. Elevii au fost foarte încântați de modul în care au fost primiți și de toate lucrurile pe care le-au aflat”, a spus Ștefănescu Alina, învățătoarea elevilor.

Elevii, „primari pentru o zi”, și-au propus propriile proiecte!

Copiii au mers în biroul primarului, acolo unde acesta le-a cerut micilor „primari” să-și propună propriile proiecte, ce ar putea duce la dezvoltarea orașului Filiași. Elevii au fost foarte încântați de această idee, iar propunerile nu au întârziat să apară, evident urmate de răspunsul primarului, care le-a zis oaspeților, cât de realizabile sunt acestea. Chiar dacă nu au atins încă vârsta maturității, școlarii și-au urmărit „interesul”. Au propus construirea unui loc de joacă mai mare, chiar dacă orașul nu duce lipsă de locuri de joacă. Această idee a fost urmată de o surpriză a primarului pentru copii.

Gheorghe Ilie Costelus le-a adus elevilor la cunoștință faptul că deja se pregătește construirea unor locuri de joacă, patru la număr. Primarul le-a spus copiilor că se ia în considerare construirea acestora în Filiași, Răcarii de Sus, Fratoștița și Bâlta, iar după această veste, copiilor li s-a cerut părerea. Propunerea a fost foarte bine primită de micuți, care mai mult ca sigur își vor aminti că au fost și ei „primari pentru o zi”.

Citește și: FOTO. Mihaela Rotaru, cea mai frumoasă studentă din Bănie, și-a luat premiul! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0