16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Elias Charalambous pleacă de la FCSB!

Gigi Becali îl pierde pe Elias Charalambous. Antrenorul e dorit de club de top din Europa!

FCSB poate rămâne fără antrenor. Elias Charalambous se află pe lista unui club important din Europa. Este vorba despre Olympique Lyon. Varianta pare extrem de surprinzătoare, ținând cont de felul în care colaborează tehnicianul la formația lui Gigi Becali.

Potrivit jurnaliștilor de la Footmercato, principalul favorit să o preia pe Olympique Lyon este Fabio Grosso (45 de ani). Totuși, aceștia susțin că și Charalambous se află pe lista francezilor. Ar fi o surpriză de proporții dacă antrenorul o va părăsi pe FCSB, în plină luptă pentru titlu.

Elias Charalambous pleacă de la FCSB!

„Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al lui Olympique Lyon, dar un nume cel puțin surprinzător a apărut pe listă. Din informațiile noastre, Elias Charalambous, actualul antrenor de la FCSB, a fost propus clubului.

Fost internațional cipriot cu 67 de meciuri, Charalambous a antrenat la AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos și Doxa înainte de a semna cu FCSB în luna martie. Pentru moment, echipa sa merge ideal, cu 6 victorii în primele 7 meciuri și este pe primul loc în campionat. Elias Charalambous este pe radarul lui OL, chiar dacă Fabio Grosso pare să fie favorit”, notează sursa citată.

Lyon are probleme

Olympique Lyonse este pe ultimul loc în clasamentul din Ligue 1, după patru etape jucate în sezonul 2023-2024. Francezii sunt disperați și caută soluții. Dacă antrenorii mai bine cotați nu se vor înhăma la o misiune destul de dificilă, șansa îi va reveni lui Elias Charalambous.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles