12.9 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

ELSA Craiova organizează un super-concurs! Tu cum pledezi!

- Advertisement -

ELSA Craiova prin intermediul departamentului Activități Academice va lansa pentru studenții de la Drept un concurs de Procese Simulate.

 

Evenimentul va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 16:00 în sala 0.2 din cadrul Facultății de Drept din Craiova. Tematica de anul acesta a concursului este Dreptul Penal, iar speța prezentată pentru acesta vă va stârni cu siguranță interesul. Conform regulamentului, trebuie să formați o echipă din 2 studenți în care fiecare își va alege fie rolul avocatului, fie cel al procurorului.

Bineînțeles, procurorul își va susține pledoaria ca acuzator, iar avocatul ca apărător.  Fiecare dintre voi își va susține punctul de vedere contra avocatului\procurorului din cealălaltă tabără. Echipa câștigătoare va fi anunțată după susținerea pledoariilor tuturor participanților din cele 2 echipe.

 

Premiu în cărți la concursul organizat de ELSA Craiova

 

Câștigătorii concursului vor fi aleși în urma deliberărilor unui juriu format din : Judecător Gabriela Alexandrescu, Avocat Voiculescu Ion Cătălin și Avocat Elena Oancea. Premiul : un pachet de cărți de Drept în valoare de 500 de lei. În plus, echipa câștigătoare va merge și în marea finală națională unde va avea ocazia de a-și susține pledoariile în fața altor echipe din toată țara.

 

În calitate de student la Drept trăiești mereu cu gândul și motivația că vei deveni într-o zi practician, subiect activ într-o lume în care justiția și legea te înconjoară. Dacă ești interesat, te poți înscrie în concurs până pe 12 decembrie, ora 23:59.

 

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles