Emeric Imre și Jimi El Laco cântă live în Cafe Teatru Play!

Vineri, 23 Martie, începând cu orele 20:00, Emeric Imre revine în Cafe Teatru Play alături de Jimi El Laco!

Emeric Imre s-a născut la începutul anului 1965, dintr-o femeie aprigă şi sănătoasă, care era jumătate româncă, jumătate poloneză şi dintr-un bărbat jumătate maghiar, jumătate evreu, în zona care astăzi este cartierul clujean, Dâmbu Rotund. A fost îndreptat spre muzică, încă de mic. A început să studieze vioara din clasa I, la îndemnul tatălui său.

Familia mai avea două fete, Imre fiind mezinul și răsfățatul tuturor, mare iubitor de fotbal, practicând fotbalul timp de nouă ani. De altfel, acum mărturisește ca părăsirea carierei sportive este unul din regretele care îl apasă uneori.

Cel mai frumos an din viața lui Emeric Imre!

Anul 1983 a fost cel mai frumos an din viața artistului. Începuse să guste războiul frumos dintre „scenă și public”. Primul spectacol oficial al „găștii de nebuni” a avut loc pe scena Casei de Cultura a Studenților (CCS) din Cluj-Napoca. Se cânta folk, se făcea pantomimă, umor și poezie. Din repertoriul „găștii nebune” făceau parte piese proprii si ale celor de la Cenaclul Flacăra, caci „folkul era rege atunci in România”.

Pe lângă Casa Armatei, repetițiile mai erau găzduite de Casa Municipală de Cultură sau Casa Tineretului. Dintre coordonatorii grupului au făcut parte Emilia Ivanov si Cornel Udrea. În 1984, a debutat la Cenaclul Flacăra.

Prețul unui bilet pentru concertul live al lui Emeric Imre este de 30 de lei.

Citește și: Horatiu Malaele vine în Cafe Teatru Play cu piesa de teatru „ Sunt un orb”! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *