12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Emil Săndoi: „Adversarii sunt intimidați de spectatori!”

Gloria fotbalului craiovean, Emil Sandoi, a gasit explicația pentru seria rezultatelor pozitive de acasă a oltenilor.

 

Revenită în Bănie, pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova merge perfect. În trei meciuri oficiale a obținut tot atâtea victorii! Între victimele oltenilor s-au numărat campioana en-titre Viitorul Constanța, precum și actualul lider al clasamentului, CFR Cluj.

 

Emil Sandoi, glorie a fotbalului oltean și fost antrenor în tandem cu Sorin Cârțu, are explicația pentru forma fenomenală pe care a traversat-o în ultima perioadă echipa lui Devis Mangia.

 

Emil Sandoi a participat la un turneu de sală în Polivalentă

 

La emisiunea Execuții în direct de la Sport Total FM, Săndoi a declarat: „Eu cred ca in momentul de fata stadionul din Craiova este unul dintre cele mai frumoase de la noi din tara, iar acustica pe care o are, foarte putine stadioane din Europa o au. Eu cred ca adversarii sunt intimidati de spectatori. La Craiova s-au facut pasi importanti in promovarea performantei. Au fost foarte multe plusuri si cred ca o sa mai fie in continuare. Cred ca si centrul de copii si juniori este cel mai bun din tara, dupa Academia lui Gheorghe Hagi. Craiova este o echipa frumoasa, iar cu acest public in spate este si mai frumoasa”.

 

Emil Sandoi a participat în această după-amiază la un turneu de sală în Polivalenta din Craiova. Înainte de competiție, fundașul care și-a rupt piciorul pentru echipa alb-albastră declarase: Am inteles ca intrarea este libera si probabil ca o sa vina lume, depinde cata publicitate s-a facut pe seama acestui eveniment. In general, competitiile sportive in Craiova chiar sunt iubite”.Previziunea sa nu s-a împlinit, în sală au fost azi 2-300 de oameni, incluzându-i aici și pe componenții celor opt echipe participante.

Citeste si: Tu ești suporterul care a făcut diferența! Craiova este campioană la suporteri!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles