fbpx

Eugen Neagoe, cu fularul Craiovei la gât: „Am jucat împotriva echipei mele de suflet”

În vocea lui Neagoe, glorie a fotbalului din Bănie, se remarcă un fir de tristețe după victoria obținută astăzi contra Craiovei mult iubite.

 

Sepsi Sf. Gheorghe, campioană la transferuri în această vară, pusă în teren de craioveanul Eugen Neagoe a făcut instrucție cu alb-albaștrii din Bănie. La finalul jocului, tehnicianul oltean a spus: „Am jucat împotriva echipei mele de suflet, respect foarte mult Craiova, dar am câștigat pe merit. Nu ne-au pus în dificultate în niciun moment. Știam miscările lui Mitriță și l-am anihilat foarte bine.Știam că adversarul era foarte periculos pe contre, am urmărit multe meciuri din sezonul trecut. Este foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe. Dacă îi dai spații îți poate pune mari probleme, dar nu a fost cazul în această seară. I-am felicitat pe baieți și le-am spus că așa arată o echipă adevărată, solidă, foarte puternică. Cu toate astea, Craiova va fi una dintre echipele care se vor bate la campionat”.

 

U Craiova a pierdut cu 1-0 contra lui Sepsi Sfântul Gheorghe, în etapa a doua a campionatului. De când s-a reluat stagiunea, în 270 de minute jucate, incluzând și meciul din Supercupă pierdut contra lui CFR Cluj, oltenii nu au marcat.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0