-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Eugen Trică, noul antrenor al FCU Craiova!

Cu două promovări la activ, Eugen Trică o ia pe urmele lui Nicolo Napoli și vine să salveze echipa lui Mititelu de la retrogradare.

Eugen Trică va fi cel de-al treilea antrenor al lui FCU Craiova în actualul sezon competițional, primul de la revenirea în Liga 1. „Așa este, vă pot confirma. Ne-am înțeles cu Trică”, a declarat Mititelu Jr. pentru Gazeta Sporturilor. Trică a promovat echipa familiei Mititelu din Liga 3 în Liga 2, iar mai apoi din Liga 2 pe prima scenă. De fiecare dată, clubul a renunțat la serviciile sale. Este cel de-al patrulea descălecat al antrenorului la FCU Craiova, el conducând echipa din Bănie în 3 mandate: 2010, din postura de interimar, 2019-2020 și 2021. Ar mai fi 3 pentru a-l egala pe Nicolo Napoli.

Eugen Trica, noul Nicolo Napoli!

De altfel, după ce a fost dat afară în această vară, chiar dacă își atinsese obiectivul și dusese echipa în prima ligă, Eugen Trică spunea că el nu e Nicolo Napoli și nu va mai reveni niciodată ca angajat al lui Adrian Mititelu, pentru că nu e compatibil cu patronul clubului.
„Nici nu se pune problema! Eu, încă odată, mă declar fan al acestei echipe, dar cu siguranță nu voi mai antrena această echipă. Nu mă întorc de șapte ori, sper să nu-l deranjez pe Nicolo Napoli. Voi susține această echipă minunată. Este clar și pentru mine, și pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili”, sunt cuvintele lui Trică după ce a fost dat afară acum 6 luni.

S-a găsit leacul: pastila minune anti Covid-19!

Vasilică fără frică: „Am un avantaj”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles