fbpx

Europa League: Măcel înaintea duelului Athletic – Spartak! Un polițist a murit!

Un polițist spaniol a murit în urma violențelor dinaintea meciului Athletic Bilbao – Spartak Moscova, din fazele eliminatorii ale Europa League.

 

Sute de huligani ai formației ruse Spartak Moscova au ajuns în Țara Bascilor, fără să aibă bilet pentru meciul de pe San Mames. Chitiți să facă haos în orașul spaniol. Și le-a ieșit: s-au bătut cu fanii lui Athletic, precum și cu cei peste 600 de polițiști mobilizați pentru a asigura ordinea.

 

În urma incidentelor zeci de suporteri din ambele tabere au fost răniți, iar un polițist a făcut infarct și a murit la spital, cu o oră înainte de startul partidei din Europa League.

 

Incidentele din Europa League, preambul la Cupa Mondială

 

Aceste violențe au loc cu câteva luni înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, și, în mod firesc, cauzează îngrijorare pentru fanii care și-au luat deja bilete să își susțină primele representative la turneul ce va avea lor în fosta Uniune Sovietică.

 

În Rusia s-a dezvoltat, în ultimii ani, o cultură a stadioanelor similar cu cea din Marea Britanie, din anii 80-90. Acum doi ani, la Europeanul din Franța, ultrașii ruși au organizat un atac brutal asupra fanilor englezi la Marseille.

SCM Craiova a obținut o victorie importantă la Slatina!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0