fbpx

Rezultatul României la semifinala Eurovision

Pentru a doua oară consecutiv, România a participat la semifinala Eurovision, dar nu a reușit să se califice în finala competiției.

Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, a cântat melodia ”On a Sunday”, prestație ce nu a reușit să treacă de semifinala din Tel Aviv, Israel.

În 2018, trupa ”The Humans”, reprezentanta României la Eurovision în acel an, a avut aceeași soartă, membrii trupei nu s-au calificat în finală.

Din 2004, de când există sistemul cu semifinale, până în 2017, România nu a ratat nicio finală a acestui concurs, excepția fiind anul 2016, când nu a putut să participe deoarece Televiziunea Română avea datorii la European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului internaţional .

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

În 3 minute poți să citești și: Masterplanul de apă al județului Dolj a fost semnat

Ce riscă elevii după ce au huiduit-o pe Dăncilă în timpul orelor!

 Cum a pierdut Vodafone un client în trei pași simpli!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0