Aventura s-a încheiat pentru evadatul de la Pelendava!

După ce s-a plimbat liber pe străzile orașului, evadatul de la Pelendava se întoarce după gratii!

Evadatul de la Pelendava, pe numele lui Cojocaru Marius Valentin, și-a încheiat aventura de pe străzile Craiovei. Bărbatul a fost identificat în cele din urmă de polițiști, chiar pe stradă, după ce acesta își petrecuse câteva zile pe câmpuri și prin păduri.

„În urmă cu puțin timp, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au localizat, identificat și prins, în zona intersecției dintre Bulevardul Carol I și Bulevardul Dacia, din Craiova, bărbatul de 26 de ani, din București, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Gelozia l-a împins pe bărbat să-și pună pielea în jocul periculos al unei evadări. A avut noroc pentru că nu a nimerit cumva în București, mai exact în mijlocul jandarmilor. Pentru momentul de nesăbuință, deținutul care mai avea de ispășit doar doi ani din condamnarea de patru ani, acum se va alege cu o prelungire considerabila a pedepsei.

Citește și: FOTO! A distrus cu excavatorul vile în valoare de patru milioane de lire!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *