fbpx

Exclusiv: Gustavo, spre China! Ofertă de aproape un milion de euro pentru olteni!

Unul dintre golgheterii Universității în campionatul trecut, Gustavo Vagenin, poartă tratative cu o grupare chineză. În visteria Craiovei ar intra alt milion de euro, menit să asigure stabilitatea pentru sezonul ce stă să înceapă.

 

Tripleta magică de anul trecut se poate destrăma definitiv. După plecarea lui Băluță, Gustavo este și el pe punctul de a părăsi Oltenia. Potrivit informațiilor 3minute.net, Gustavo a plecat în China de acum doua zile pentru a urgenta negocierile deoarece este vorba de mulți bani puși în joc. În cazul în care mutarea se va realiza, clubul craiovean ar încasa 850.000 euro.

 

Sezonul trecut a fost unul excelent pentru Gustavo. Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai Craiovei, alături de Băluță și Mitriță. El și-a îndeplinit visul, acela de a ridica un trofeu în alb-albastrul formației craiovene.

 

În plus, conducerea clubului oltean a învățat din greșelile trecute ale fotbalului din regiune și vinde atunci când jucătorii sunt pe val. Așa s-a întâmplat în cazul lui Vătăjelu, Ivan și Băluță. Iar Gustavo este, de asemenea, în vârf de formă. Totuși, patronatul Craiovei a promis printr-un comunicat că nu va mai vinde mai mult de un titular pe stagiune. Din respect pentru suporterii noștri, promitem încă o dată că rămânem fideli principiului de a vinde cel mult un jucător important pe sezon”, se precizează într-un comunicat intitulat „Știința mai puternică din sezonul viitor”, apărut pe site-ul clubului craiovean imediat după vânzarea a doi titulari: Băluță și Screciu.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0