1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

De când s-au mărit facturile, școlile din Gorj s-ar putea să treacă iar pe încălzirea cu lemne!

„Era undeva la 1,40 lei metru cub de gaze, iar acum să-l faci 14 lei? Incredibil. Care este justificarea?”

Primarii din Gorj sunt revoltați în fața facturilor mărite la gaze naturale și energie electrică. Mărite este un fel de a spune, pentru că facturile sunt duble, triple sau chiar mai mari.

Primarii din mediul rural se gândesc să revină la încălzirea cu lemne, iar cei care au demontat sobele din școli regretă. „Eu m-am gândit acum ca în toate instituțiile să punem din nou centralele pe lemne. Și mai avem unele centrale pe peleți, dar vorbim iar de investiții mari. Vor ieși oamenii în stradă. Oamenii clocotesc, este o tensiune foarte mare”, a spus primarul din Turburea, Ion Bârcă, potrivit sabotorii.ro.

La fel de revoltat este primarul din Bălești. „Mi se pare ireal și este o nemernicie ordinară din partea tuturor celor care fac acest lucru. Era undeva la 1,40 lei metru cub de gaze, iar acum să-l faci 14 lei? Incredibil. Care este justificarea? Unde este ANRE-ul? Ei trebuie să verifice și să vină în sprijinul poporului”, a spus primarul Mădălin Ungureanu.

Facturile mărite abia au început să vină. Sunt instituții care vor epuiza suma bugetată cu încălzirea în prima lună a anului și nu știu ce vor face după aceea.

După mortea violentă a unui taximetrist, românii din Bolintin s-au răsculat împotriva romilor!

Un oltean și un brăilean, în pericol de moarte după ce au primit facturile!

VIDEO: Un polițist a fost filmat în timp ce lovea un gorjean în propria locuință

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles