16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Fanii sau banii! Ce contează pentru conducerea Universității Craiova?

Promisiunea făcută suporterilor a fost călcată în picioare de către șefii de la Universitatea Craiova.

 

După ce l-au vândut pe Vătăjelu în intersezonul 2016-2017, conducătorii clubului oltean le-au făgăduit fanilor alb-albaștri, din proprie inițiativă, că nu vor ceda în niciun an competițional mai mult de un jucător important. Decizie motivată de menținerea omogenității lotului, condiție pentru a face performanță. În următoarea stagiune au ținut promisiunea: a plecat doar Ivan.

 

În startul acestui mercato, formația craioveană se despărțea de două piese importante: Băluță și juniorul Screciu, cel mai folosit jucător „under” în sezonul competițional precedent. Fix după vânzările celor 2, patronatul a remis un comunicat pe sait, în care anunța: „Din respect pentru suporterii noștri, promitem încă o dată că rămânem fideli principiului de a vinde cel mult un jucător important pe sezon”.

 

După acest nou jurământ către fanii olteni, șefii de la Universitatea au anunțat: „Brazilianul Gusti merge în China!”  În acest context există două variante: fie promisiunile făcute suporterilor nu au nicio valoare pentru conducătorii clubului, fie 2 dintre cei 3 jucători, adică Băluță, Gustavo și Screciu erau jucători slabi, neimportanți in viziuna diriguitorilor si atunci fagaduinta facuta fanilor sta in picioare.

sursa foto: facebook Gustavo

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles