fbpx

Fără funcţii de conducere într-un partid dacă lucrezi la stat

Un proiect de lege potrivit căruia directorul şi directorul adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar nu pot deţine, pe perioada exercitării mandatului, funcţii de conducere în cadrul unui partid politic a fost adoptat tacit, marţi de plenul Camerei Deputaţilor.

Proiectul de lege propune modificarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011 şi prevede că “directorul şi directorul adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar nu pot deţine, pe perioada exercitării mandatului, funcţii de conducere în cadrul unui partid politic, la nivel local, judeţean sau naţional”, informează HotNews.

Iniţiatorul, deputatul USR Cristina Iurişniţi, menţionează în preambulul proiectului că finalitatea urmărită de această modificare legislativă “este depolitizarea funcţiilor de conducere de la nivelul unităţilor şcolare, care va genera o serie de beneficii”. Proiectul de lege urmează să fie dezbătut şi votat şi de Senat, care este Cameră decizională.

În 3 minute poți să vezi și: Cu ultimele puteri a coborât să moară printre oameni! Poveste tristă cu un cerb fără stea în frunte

 Rundă de negocieri crucială pentru sprijinirea guvernului! Lista de miniștri, la final

Mormane de gunoaie la ANL Potelu! Plata se face la paușal!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0