Fără rival în liga județeană: FCU Craiova în marș forțat!

Echipa pregătită de Nicolo Napoli a câștigat la pas meciul de astăzi cu Ajax Dobrotești. Opt goluri alb-albastre au fost marcate pe stadionul Aripile.

În primele etape, FCU Craiova a întrecut principalele contra-candidate la promovare, Dunărea Calafat și Tractorul Cetate. Astăzi, echipa craioveană a reușit o demonstrație de forță în compania grupării Ajax Dobrotești. S-a terminat 8-0 pentru craioveni, după ce conturile erau deja încheiate de la pauză, când alb-albaștrii conduceau deja cu 5-0. Claudiu Bălan și Adrian Cârstea au fost cei mai buni de pe tereni, responsabili cu golurile.

 

Suporterii, din nou la înălțime

 

Din nou, deși joacă în Liga județeană, FCU Craiova a avut peste 1.000 de suporteri alături, care au cântat din primul până în ultimul minut al jocului.

Cu trei victorii din tot atâtea posibile, echipa craioveană este lider al campionatului. Se remarcă o progresie a golurilor marcate de formația pregătită de Napoli. Dacă în primul meci a dat 4 Calafatului, apoi 5 campioanei Cetate, astăzi FCU a marcat de opt ori în poarta Ajax-ului din Dobrotești.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *