fbpx

Fără semafor pe Henri Coanda, hop și primul accident!

Nu știm ce specialiști avem în fluidizarea traficului, dar să ieși din Valea Roșie pe Calea București prin strada Henri Coanda devine o adevărată aventură.

 

De vreo 3-4 zile, semaforul de pe Henri Coandă e nefuncțional. Aparent înlocuit cu două indicatoare Stop, cocoțate deasupra indicatoarelor care arată că-i trecere de pietoni. Drept urmare, în momentele de trafic intens, întreaga stradă este paralizată. De la giratoriul din Valea Roșie până la ieșirea din Calea București se circulă bară la bară, într-a-ntâia. Astfel încă să traversezi cei 8-900 de metri îți ia vreo 15 minute. Iar să pătrunzi pe Calea București, nesemaforizată mai nou în zonă, e junglă!

 

Poate prin măsura luată s-a fluidizat traficul pe Calea București, dar s-a îngreunat colosal pe artera secundară ce dă în ia, în speță pe strada Henri Coandă. Și, inevitabilul s-a produs: un Porsche a fost proiectat de un Opel pe scuarul dintre liniile de tramvai!

 

„Un tânăr de 24 de ani, din Daneti, care circula cu un Opel pe Calea București, la efectuarea unui viraj dinspre Henri Coandă, nu a acordat prioritate unui tânăr care circula cu un Porsche Panamera pe Calea București”, a declarat Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj, pentru presa locală.

 

Noi îi găsim circumstanțe atenuante: după ce a stat 15-20 de minute pe Henri Coandă a ajuns la capăt de drum, să ia virajul pe Calea București. Pe drumul principal mașinile zburau, din spate era claxonat de ceilalți șoferi care pierduseră minute bune și răbdarea o dată cu ele pe Calea București. Așa că a riscat și s-a aruncat într-un moment în care traficul i s-a părut mai puțin intens. Dar a apărut Porsche-ul și aia a fost.

 

Șoferul Opel-ului a fost amendat cu 580 lei și penalizat cu 3 puncte. Noi suntem de părere că ar trebui să împartă amenda și punctele cu cei care au desființat semaforul de pe Henri Coanda.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0