fbpx

Se cere sprijinul FBI în cazul de la Caracal!

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal bate pasul pe loc. Pentru accelerarea ei s-a venit cu o idée: implicarea FBI!

Joia trecută, la 11:00, Alexandra suna disperată la 112. S-a împlinit astfel o săptămână de la începutul cazului Caracal. Pe rând, ancheta a fost pasată de pe plan local, la DIICOT Craiova, apoi de secția centrală de la București. Însă dă impresia că ar bate pasul pe loc. Fost conducător ANI, Horia Georgescu, spune că, dacă ar avea putere de decizie arc ere sprijinul FBI.

Horia Georgescu a scris: „Dacă aș fi fost decident în aceste zile, când cazurile de la Caracal răscolesc societatea, aș fi solicitat imediat sprijinul informal al FBI. Sunt sigur că ar fi răspuns cu celeritate și în mod pozitiv, în baza relațiilor de parteneriat dintre țările noastre. Au mai existat situații complexe pe glob în care sprijinul acestei instituții în cazuri similare a fost solicitat. Este un caz foarte complex iar SUA are cei mai buni specialiști în domeniu și, mai important, metode și un istoric de cazuri unic în lume. Metodele lor de investigare a crimelor în serie nu au termen de comparație. În colaborare cu autoritățile române, care ar trebui să înființeze o celulă de criză, am putea afla adevărul în această situație, pe orizontală și pe verticală, până la ultimul detaliu și am ști și a cui este responsabilitatea, fie ea personală, instituțională sau politică. Nu e nici o slăbiciune sa ceri un sfat de la cel mai bun!”

În 3 minute poți să citești și: Tulburarile psihice ale lui Gheorghe Dincă nu l-au împiedicat să-și schimbe permisul de conducere

 Gheorghe Dincă rezolvă cazul cu AN din Parcul Romanescu!

 Alertă în Caracal! 200 de oameni, evacuați din case!

Criminalul de la Caracal vrea să fie eliberat! Curtea de Apel Craiova judecă contestaţia la arestarea preventivă

Polițist de la 112 către Alexandra: „Nu mai ține linia ocupată!”

 Ping-pong cu viața Alexandrei între procurori și polițiști!

„Alexandra trăieşte, este în podul unei case”

Complicii lui Gheorghe Dinca în crimele de la Caracal!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0