FC U Craiova 1948 află împerecherea județelor pentru barajul de promovare!

La data de 28 februarie, FC U Craiova 1948 va afla cum se vor împerechea campioanele județelor în barajul pentru promovarea în Liga a treia, ediția 2018-2019!

FC U Craiova 1948 a avut un parcurs perfect și simplu în acest sezon de liga a patra. Echipa pregătită de Nicolo Napoli are 17 victorii din 17 meciuri disputate și a acumulat 51 de puncte.

Craiova este astfel principala candidată a Doljului pentru barajul interjudețean în urma căruia se stabilesc echipele care promovează în Liga a III-a. Ocupanta locului 2, Jiul Podari, se află la 11 puncte în spatele craiovenilor.

FC U Craiova 1948 vrea promovarea!

Pe 28 februarie, FC U va afla împerecherea județelor și posibilii adversari cu care se va duela în barajul pentru promovarea în Liga a treia, ediția 2018-2019. Promovarea este obiectivul principal pentru echipa aflată momentan în Liga a patra. Oltenii și-au propus promovarea în fiecare an, până ajung să evolueze în prima ligă din România. La tragerea la sorți, va conta criteriul regional, astfel, vor exista dueluri între județele apropiate.

În conformitate cu prevederile articolului 4 din Regulamentul de organizare a barajului de promovare în Liga 3, ediția 2018-2019, Departamentul Competiții al FRF anunță că tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor de baraj va avea loc în data de 28 februarie 2018, ora 9:30, la sediul Federației Române de Fotbal. Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal” , s-a arătat într-un comunicat pe site-ul FRF.

Citește și: Ce propune PNL! Soarta ce paște Stadionul Tineretului din Craiova!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *