16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Care e rezultatul exact al meciului FC Voluntari – Universitatea Craiova!

FC Voluntari – Universitatea Craiova este meciul care-i poate aduce pe olteni mai aproape de primele două locuri din clasament. Vor profita alb-albștrii de adversarul modest și se vor impune!

 

Deja este un laitmotiv. Antrenorul Devis Mangia și jucătorii încep declarațiile premergătoare partidelor din Liga 1 cu aceeași frază: „e un meci dificil”. Și argumentează diferit: dacă la Sepsi nu aveau material video cu adversarii, la meciul cu Voluntari problema majoră identificată este terenul.

 

Înaintea partidei, Mangia a zis: „Va fi un meci foarte dificil. Vă amintiți că și la Severin am avut un meci greu. Voluntari joacă acasă, pe un teren destul de mic, dar noi mergem acolo cu ideea noastră, de a juca foarte bine și de a câștiga. Cred ca stadionul are un teren de mărime regulamentară. Am văzut că este un stadion cu suporterii aproape, dar asta nu schimbă cu nimic ce trebuie să facem noi. Mergem cu ideea sa facem un meci bun și să câștigăm”.

 

Oltenii au tot lotul valid înainte de Voluntari – Universitatea

 

Devis Mangia se confruntă cu o premieră înaintea partidei din această seară. Are prea multe opțiuni de unde poate alege, pentru că are întreg lotul la dispoziție. Mici incertitudini planează asupra lui Glavina – care nu e încă sută la sută, și Popov, antrenorul spunând că e riscant să-l arunce în luptă.

 

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova se joacă vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Anghel Iordănescu din comuna ilfoveană.

Intra in dezbatere: L-a pierdut prea ușor Universitatea Craiova pe Andrei Vlad?

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles