15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

FCSB aplică „clauza Compagno” pentru un fotbalist trimis să joace la o altă echipă din Superligă

MM Stoica, despre fotbalistul căruia i se aplică „clauza Compagno” : „Plăteşte 200.000 de euro şi joacă şi cu noi!”

FCSB a pus în aplicare „clauza Compagno” pentru un fotbalist pe care l-a împrumutat să joace la o altă echipă din Superliga României. Cu toate acestea, există o diferență, deoarece jucătorul este în regim de împrumut, iar clauza nu mai pare la fel de neobișnuită precum în cazul lui Andrea Compagno.

În cazul lui Alexandru Musi, Petrolul trebuie să achite 50.000 de euro

Este vorba despre Alexandru Musi (19 ani), jucătorul pe care FCSB l-a împrumutat la Petrolul în Superligă la începutul sezonului. FCSB a inclus o clauză similară celei din contractul cu FCU Craiova 1948, a lui Andrea Compagno, cu mențiunea că aceasta este mai mică și pare să fie mai logică având în vedere că Musi este doar în regim de împrumut.

Mihai Stoica a dezvăluit, conform Orange Sport că, în cazul lui Alexandru Musi, Petrolul trebuie să achite 50.000 de euro pentru a-l putea pe fotbalist în duelurile directe cu FCSB. Oficialul „roş-albaştrilor” a explicat modul cum Petrolul îl putea lua pe Musi împrumut şi să scape de clauză.

MM Stoica: „Plăteşte 200.000 de euro pe împrumut şi joacă şi cu noi”

„E împrumut. Dar tot clauză financiară are, 50.000. Pot plăti şi să joace. Acolo e o chestie… Gândeşte-te, un copil ca Musi, interesul imediat e să joace bine şi să-şi ajute echipa, dar a la long cumva să joace contra clubului de care aparţine.

FOTO! Soția lui Sergiu Hanca: „Doamne ferește! Acest Dawa o să mai ologească pe careva!”

Care la anul l-ar putea să-l ia şi să joace în Champions League. Nu aveau sub vârstă şi l-au luat gratis. Plăteşte 200.000 de euro pe împrumut şi joacă şi cu noi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno are o clauză ciudată în contractul de transfer dintre FCSB şi FCU Craiova 1948, mutare care s-a făcut în schimbul a 1,5 milioane de euro. Italianul este „blocat” în meciurile directe dintre cele două echipe pe toată durata contractului şi poate juca doar dacă FCSB plăteşte 100.000 de euro oltenilor.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles