Oltenii epuizează biletele la FCSB-Craiova!

În timp ce suporterii alb-albaștrilor nu știu cum să facă să intre cât mai mulți pe Arena Națională la FCSB-Craiova, bucureștenii se chinuie să strângă de un inel!

Meciul FCSB-Craiova este capul de afiș al etapei, iar oltenii știu că elevii lui Mangia pot să facă un rezultat mare la București. În peluza rezervată oaspeților, craiovenii și-au cumpărat deja 600 de bilete, iar în cel mai scut timp nu vor mai avea ce să cumpere. Clubul bucureștean a pus la dispoziția fanilor Universității 1000 de tichete, în condițiile în care Arena Națională își deschide doar primul inel, deocamdată.

Fotbalul din curtea școlii, dat dispărut!

Asistența FCSB-ului de la meciurile de acasă a lăsat de dorit, iar oficialii nu s-au avântat să pună bilete la toate inelele. Este posibil ca în cazul în care bucureștenii se vor înghesui să vadă echipa lui Becali, roș-albaștrii să dea drumul la mai multe bilete și pentru oaspeți.

„Cine nu-i oltean, să sară pe geam!”

După ce 3000 de suporteri ai Universității au luat cu asalt Piteștiul la meciul cu Hermannstadt din etapa trecută, urmează Bucureștiul. Tot în Capitală, Peluza Nord Craiova a organizat cea mai mare deplasare din istoria Ligii 1. Peste 20000 de oameni ce respiră și trăiesc în alb-albastru i-au condus pe juveți spre câștigarea Cupei României.

Alte informații despre Universitatea Craiova: O nouă problemă de lot pentru Mangia înainte de FCSB – Craiova!

Pronosticul lui Cârțu la FCSB – Craiova! Al tău care e!

U Craiova a adus înlocuitor pentru Mitriță!

Ultimul tun încercat de olteni în acest mercato!

Foto: Peluza Nord Craiova Facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *