Devis Mangia, de nerecunoscut înainte de FCSB-Craiova!

Antrenorul italian a renunțat la discursul pe care îl învățaseră și copiii de 9 ani din Craiova! Mangia a trecut la declarații curajoase, înainte de FCSB-Craiova!

Se pare că nu este doar un simplu meci. FCSB-Craiova trezește orgoliile suporterilor, orgoliile fotbaliștilor, dar se pare că l-a făcut și pe Devis Mangia să creadă. Antrenorul italian a spus clar, la conferința de presă premergătoare meciului, că echipa lui merge să câștige. Gata cu discursul „Calma, Calma”. Oltenii nu merg la egal, merg să le scoată bucureștenilor fotbalul din cap și să-i devieze de pe traseul ce duce spre titlu.

Va fi un meci important și interesant. Îmi doresc să facem o partidă bună. Și ultima a fost bună, dar am făcut greșeli. Acum trebuie să jucăm perfect. Nu mergem la egal, nu e mentalitatea noastră. Vrem maximum. Trenul e o soluție bună, comodă pentru jucători. În privința atitudinii, echipa e perfectă în acest moment. Cine va juca pe poziția lui Koljic va face un meci foarte bun, pentru că toți băieții motivați, dornici să demonstreze că sunt valoroși pentru Universitatea Craiova”, a spus Mangia.

FCSB-Craiova nu este meciul decisiv! Campionatul se joacă!

Mangia nu disperă, chiar dacă se întoarce din Capitală fără punct sau puncte. Italianul este de părere că lupta la titlu continuă. Totuși, CFR Cluj câștigă un avans serios dacă Universitatea Craiova se încurcă în fața celor de la FCSB.

Noi mergem acolo pentru a câștiga, dar meciul nu e decisiv. Nu se pune problema ca echipa care pierde să iasă din calcule”, a mai spus tehnicianul italian.

În 3 minute poți să citești și: Sumudica nu-i înțelege rostul lui Bancu la naționala României!

Sondaj! Ce va câștiga Universitatea Craiova în acest sezon?

Trenule, mașină mică: Lui Mangia nu îi e frică!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *