fbpx

Ce rezultat anticipezi la derby-ul FCSB – Craiova!

FCSB – Craiova este, fără îndoială, cel mai tare meci din finalul sezonului regulat. Intră și votează scorul exact al partidei.

Capul de afiș al rundei 25 din Liga 1 este întâlnirea de pe Arena Națională FCSB – Craiova. Cele două combatante se află la egalitate de puncte în ierarhia primei divizii, 45 fiecare, la trei lungimi în urma liderului CFR Cluj. Chiar dacă se joacă pentru un punct și jumătate, încărcătura mizei este fantastică, însă la fel de important este și orgoliul ambelor tabere.

te poate interesa si: A început derby-ul: Marcel Popescu-MM Stoica, scor 1-0!

Gigi Becali: „Știți care e situația cu Craiova?”

Ce adversar va avea Mitrita în primul meci din MLS!

FCSB – Craiova, meciul etapei!

Cum formația lui Becali a ajuns să fie părăsită de fani, oltenii vor domina în mod categoric ambianța pe Arena Nationala. Iufa e mare în tabăra craioveană, mai ales că echipa este pe val. Așa că Bancu și colegii săi se vor simți ca acasă în fieful bucureștenilor. Președintele Craiovei, Marcel Popescu, anticipează că echipa va avea pe stadion 10.000 de susținători: „Încă se discută numărul de bilete și chiar numărul de loje pe care contra cost Craiova vrea să le ia. Eu cred că vom fi câteva mii, părerea mea că vor fi chiar 10 mii. Interesul este unul enorm”. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0