21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce spun oltenii după un nou eșec cu FCSB! „Pe final, cedăm de fiecare dată”

În frunte cu Devis Mangia, oltenii par a se fi resemnat cu înfrângerile în fața FCSB. Și totuși, dacă i-ar fi intrat șutul lui Mitriță!

 

Devis Mangia: „Noi am avut oportunități să ajungem în avantaj, dar am luat un gol pe care nu trebuia să-l luăm. Am avut 3 mari ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Probabil asta e diferența. Atmosfera a fost incredibilă. Locul 3 și Cupa ar fi mai mult decât o performanță bună. E incredibil că nu vom juca la aceeași oră cu Viitorul, ținând cont că ne bătem cu ei pentru locul 3”.

 

Alexandru Băluță: „Am avut ocazii mult mai clare decât ei. Nu ne-au dominat, au fost periculoși la fazele fixe, doar acolo ne-au suprins. Nu știu cum nu am reușit să înscriem. E frustrant, mai ales că e prima înfrângere pe acest stadion, și împotriva lor. Eu zic că am reușit un joc bun, chiar dacă am pierdut azi. Dacă vrem locul 3 trebuie să câștigăm cu orice preț la Iași. Așa s-a întâmplat și anul trecut, pe final nu am mai reușit să obținem puncte. Nu știu de ce pe final cedăm de fiecare dată. Trebuie să muncim și mai mult pentru că suntem buni doar să vorbim. Probabil în ultima etapă se va decide titlul, dar pe mine mă privește mai puțin. Ne așteaptă o partidă grea la Iași, pentru a ajunge pe locul 3. După ne interesează finala Cupei”.

 

Alexandru Mitriță: „E o seară tristă pentru toți craiovenii. Dacă aș fi marcat când am avut acea oportunitate cred că alta ar fi fost soarta meciului. Ne-au dat gol pe o greșeală. Suntem supărați pentru că nu am putut să-i bucurăm pe cei 30.000 de suporteri. Dacă ne-am clasa pe 3 și am câștiga Cupa ne-am atinge obiectivele”.

sursa foto: facebook ucv 1948

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles