-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

FCU Craiova e de vânzare! Rotaru și Olguța, invitați să-i cumpere echipa lui Mititelu!

Adrian Mititelu Jr. nu mai vrea să audă de FCU Craiova: „În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Fanii FCU Craiova au răbufnit la adresa lui Adrian Mititelu și l-au amenințat pe patronul clubului. Suporterii spun că războiul dintre ei și finanțator nu s-a terminat odată cu promovarea în prima Ligă.

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau al măscăricilor. De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea noastră! Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie, brutarul psihopat, îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa!”, se arată în comunicat.

Mititelu Jr. vinde FCU Craiova!

Fiul lui Adrian Mititelu s-a săturat de amenințări și este hotărât să vândă clubul. Acesta spune că este vorba despre o decizie comună a familiei Mititelu și că formația din Bănie poate fi cumpărată de oricine, chiar și de rivalul Rotaru.

Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Digi Sport Special.

Încă un eșec pentru FCU Craiova. Trică se uită la bagaj!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles