-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

FCU Craiova, fără jucători: Mutu nu mai are nici rezerve destule!

Adrian Mutu a mai renunțat la doi fotbaliști! Pe cine mai antrenează „Briliantul”

La reunirea lotului, FCU Craiova a avut prezenți 17 jucători. Este vorba despre portarii Popa, Mogoșanu, Enache, fundașii Negru, Diallo, Paramatti, Ispas și Huyghebaert, mijlocașii Pop, Miuțescu, Albu, Baeten, Blidar, Raicea, atacanții Bauza, Bălan și Campagno.

Pe lângă aceștia, Mutu a mai avut la dispoziție un fundaș dreapta de culoare, a cărui identitate este ținută la secret, jucătorul fiind în probe, cel mai probabil. Așadar, „Briliantul” nu este sigur dacă se va baza pe serviciile acestuia în sezonul viitor. Totodată, Robert Răducanu a lipsit motivat, pentru că s-a căsătorit.

Lotul de la FCU Craiova este decimat, după ce conducerea clubului a decis să renunțe la o echipă întreagă. Până acum, din Bănie au plecat într-un prim val Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda. Apoi li s-a arătat ușa clubului lui Marian Anghelina și Costinel Gugu, ultimul găsindu-și rapid angajament, la U Cluj. Plus Marian Stoenac.

Potrivit prosport.ro, Adrian Voicu și Samuel Zimța nu mai intră în vederile lui Mutu și li se va propune în mod sigur încetarea colaborării. Astfel, FCU Craiova rămâne cu 18 jucători, dintre care 3 sunt portari.

Oltenii stau liniștiți momentan, cu gândul la promisiunile făcute de președintele clubului: „„Vor fi mai puţini jucători din Liga 1, mai mulţi străini. Din ce am parcurs ca hartă a jucătorilor români, cluburile cer trei sau patru sute de mii de euro, un milion chiar. De jucătorii U21 nu te poţi atinge. Atunci preferăm jucători din străinătate, din liga a doua din Germania, din Belgia, din Uruguay, din Argentina.  Sunt peste nivelul din Liga 1, raportul calitate-preţ e mai aproape de priorităţi. Săptămâna asta vor veni patru jucători, săptămâna următoare vor veni cinci.  Noi avem 21 de jucatori in lot, dintre care şapte Under 21, dar vor pleca patru sau cinci. Lotul va fi de 26-27 de fotbalişti, trebuie sa vină zece jucatori. Ei vor veni probabil in integralitate din străinatate, poate unul sau doi din România”,a transmis oficialul craiovenilor în direct la Look Sport.

Dragoș Grigore, liber să meargă sub comanda lui Mutu la FCU Craiova!

Mititelu, din nou, trădat. Rotaru e gata să transfere unul dintre jucătorii lansați de FCU Craiova!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles