fbpx

FCU Craiova, globetrotter prin Oltenia!

Echipa patronată de Adrian Mititelu poate intra lesne în World Guinness Book. 6 meciuri, 4 stadioane, ale noastre-s toate!

FCU Craiova s-a plimbat cu casa prin toată Oltenia. A început pe Municipalul din Severin, unde a disputat trei meciuri, cu Târgu Cărbunești, Horezu și Cermei. Intercalate între ultimele două partide a fost jocul din 16-imile de finală ale Cupei României, în compania celor de la Universitatea Cluj, găzduit de Oblemenco.

În runda precedentă, Mititelu a bătut palma cu Costeluș Ilie Gheorghe, primarul din Filiași, și și-a adus echipa la 37 km de Bănie. Debutul pe stadionul unde a început istoria Științei a fost de bun augur: 5-0 cu Chișineu Criș. Însă echipa lui Eugen Trică nu va mai disputa al doilea joc la Filiași, pentru că patronul a găsit o nouă casă, a patra în doar 2 luni: stadionul din Târgu Jiu.

Mititelu a anunțat că partida FCU Craiova – Progresul Pecica, din data de 2 noiembrie, se va juca la Târgu Jiu, pe stadionul reconstruit de 12.500 de locuri. Dacă la Severin nu a avut prea mare succes în atragerea spectatorilor mehedințeni spre echipă, patronul FCU speră la o mobilizare mai mare în capitala Gorjului.

Pentru a bifa în acest sezon capitalele „pumnului pedepsitor de cinci județe”, Mititelu mai are să-și plimbe echipa prin Slatina și Râmnicu Vâlcea. Până acum, FCU Craiova a fost echipă gazdă pe 4 stadioane în cele 6 jocuri disputate în Liga a treia și în Cupa României, performanță demnă de Cartea recordurilor.

Bălan și colegii săi nu au resimțit prea puternic aceste peregrinări, dovadă că sunt pe primul loc în seria C4, cu 8 victorii și o remiză. Doar pe Oblemenco nu s-au simțit în largul lor, fiind eliminați din competiția knock-aut.

6 meciuri, 4 stadioane, ale noastre-s toate!

Stadionul Municipal – Severin

31 august: FCU Craiova – Gilortul Târgu Cărbunești   2-1

20 septembrie: FCU Craiova – Flacăra Horezu   1-0

5 octombrie: FCU Craiova – Gloria Lunca Teuz Cermei         1-1

Stadionul „Ion Oblemenco” – Craiova

24 septembrie: FCU Craiova – U Cluj       2-3

Stadionul Municipal – Filiași

19 octombrie: FCU Craiova – Crișul Chișineu Criș      5-0

Stadionul Municipal – Târgu Jiu

2 noiembrie: FCU Craiova – Progresul Pecica

În 3 minute poți să vezi și: Ivan, 44 de meciuri consecutive fara gol marcat!

 Locul în care Ilie Balaci și-a petrecut ultimele clipe din viață!

Mitriță: „Continui să vă fac mândru, distrându-mă pe teren!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
FCU Craiova, globetrotter prin Oltenia!
Article Name
FCU Craiova, globetrotter prin Oltenia!
Description
Echipa patronată de Adrian Mititelu poate intra lesne în World Guinness Book. 6 meciuri, 4 stadioane, ale noastre-s toate!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0