fbpx

FCU Craiova, la un meci de Oblemenco!

Mititelu mai are nevoie de o victorie în cupă pentru a-și îndeplini și în acest an dezideratul: echipa sa să joace iarăși pe stadionul de legendă din Bănie.

Nicolo Napoli trimite rezervele în meciul cu CSM Reșița, din turul 3 al Cupei României. Are un noroc orb că-l consideră pe Alex Raicea ca făcând parte din garnitura a doua. Și asta, în ciuda faptului că l-a salvat la Recea, în ultima etapă de campionat. Micuțul jucător de bandă dirijează atacurile craiovene și dă o pasă sclipitoare lui Campagno, care trimite din cădere, în ațe. E finalul primei reprize, oltenii intră în avantaj la cabine.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Partea a doua dă prilejul suporterilor olteni să se întrebe încă o dată: dar cine-l ține pe portarul Robert Popa în brațe, implicit neclintit în poartă. După gafa incredibilă de la Recea, când s-a ciocnic cu Negru la 20 de metri și a lăsat poarta goală, parcă trasă la indigo cu cea din meciul de la Miercurea Ciuc din debutul stagiunii, goalkeeper-ul îi pune mingea pe tavă lui Astafei, care îndeplinește o formalitate: e 1-1 din minutul 72. Cu două minute înainte de final, Raicea scoate penalti, Campagno are golul calificării în vârful bocancului, dar dă în bară. Se intră în extra-time.

În prelungiri, două faze suscită interes: când Zanfir se prăvălește în careu și arbitrul nu dă nimic, apoi reșițenii bagă mingea în poartă, dar le-o scoate brigada, care semnalizează ofsaid. Se ajunge la penalti-uri. Craiovenii le transformă pe toate 5, ultimul prin Raicea, în vreme ce reșițenii ratează unul si nu-l mai bat pe ultimul, ca n-aveau motive. 5-3 la lovituri de departajare, după 1-1 la finalul celor 120 de minute. FCU Craiova se califică în turul 4 al Cupei României.

FCU Craiova – CSM Resita

FCU Craiova – CSM Resita

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Miercuri, 7 octombrie 2020

 

Au obținut calificarea în turul 4 al Cupei României: R.Popa – Gâț, Paramatti, Diallo, Cristu – Avram, Pop – Cacheiro, Raicea, Zimța – Compagno. Au mai contribuit: Diakite, Zanfir, Ciolacu, Blidar, Taborda. Antrenor: Nicolo Napoli

FCU Craiova a prestat pe Oblemenco, toamna trecuta, in 16-imile Cupei Romaniei, cand a fost eliminata de U Cluj. Hotararea vechiului Consiliu Local cu privire la plata taxelor si impozitelor pentru utilizarea stadionului Ion Oblemenco nu are prevederi pentru meciuri din Liga a II-a, ci doar din prima divizie. Asa ca Mititelu nu are cum sa-si duca echipa pe legendara arena pentru meciurile de campionat. Insa prevede sume de inchiriere pentru partide din Cupa Romaniai, incepand cu faza 16-imilor de finala. Astfel, daca FCU Craiova va trece de urmatorul adversar din turul 4 al competitiei knock-out, poate face cerere la Primarie sa joace pe stadionul din Banie in 16-imile de finala.

Deja fu! Alex Mateiu, soluție pentru CFR Cluj și FCSB!

Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER): „România trebuie să-și facă stocuri de medicamente”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
FCU Craiova, la un meci de Oblemenco!
Article Name
FCU Craiova, la un meci de Oblemenco!
Description
Mititelu mai are nevoie de o victorie în cupă pentru a-și îndeplini și în acest an unul dintre obiective: echipa sa să joace iarăși pe stadionul de legendă din Bănie.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0