37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Mititelu s-a săturat de Bălan și pregătește un nou transfer la FCU Craiova!

Marcel Pușcaș: „Este un fotbalist foarte bun, un fotbalist care a confirmat în campionatele Cehiei, Norvegiei, Americii”

FCU Craiova încă nu are rezultatele pe care suporterii și Adrian Mititelu le așteptau, dar acest lucru nu este cauzat de jocul slab. Din potrivă, sub comanda lui Mutu, oltenii arată foarte bine, doar că nu au un atacant capabil să marcheze constant și care să le pună probleme reale adversarilor atunci când intră în careu.

Bălan a fost util pentru trupa din Bănie în ligile inferioare, dar nivelul este altul în prima divizie, acolo unde fundașii au o altă calitate. Compagno este încă indisponibil, iar Adi Mutu are nevoie de un nou atacant. Astfel, FCU Craiova ar putea să îl transfere pe vârful gonit de Becali de la FCSB.

Este vorba despre Zdenek Ondrasek. Totuși, craiovenii nu vor să dea bani pe ce aruncă Gigi Becali și așteaptă ca fotbalistul să rămână liber de contract.

Nu pot să confirm încă și nici să infirm, pentru că încă nu am discutat cu el. Ondrasek este un fotbalist foarte bun, un fotbalist care a confirmat în campionatele Cehiei, Norvegiei, Americii. Și care a venit în România să sprijine o anumită echipă, FCSB. Este un fotbalist bun.  N-ai citit de două zile că Gigi Becali îi dă drumul? Dacă un club îi dă drumul unui jucător, ce negocieri pot fi cu acel club? Negocieri cu Ondrasek nu avem, poate că vom avea, nu știu. Probabil că, așa cum vor proceda toate cluburile din România, în perioada următoare, vom mai face și noi transferuri. Vedem… în funcție de nevoi, de situație, de preț”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru FANATIK.

Prețul imobiliarelor a explodat, cea mai mare creștere din ultimii 20 de ani

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles