25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

FCU Craiova și Peluza Sud 97 au făcut spectacol la Clinceni!

Victorie în spiritul Științei. Adi Mutu i-a făcut echipă lui Mititelu!

FCU Craiova a câștigat partida disputată pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 2-1, după ce oltenii au dominat clar în prima repriză, punând în practică un fotbal spectaculos, fără nici cel mai mic complex. Peluza Sud 97 a însoțit echipa în Ilfov și a făcut spectacol pe toată durata confruntării dintre cele două formații.

În prima repriză, FCU Craiova a arătat un fotbal total. Elevii lui Adi Mutu au pasat, au driblat și au marcat două goluri. Trupa din Bănie a dezvoltat un joc rapid, ofensiv, pe placul suporterilor și așa cum își doresc șefii clubului. Pentru olteni au înscris Sidibe (min.27) și Baeten (min.43).

Partea secundă a început bine pentru Craiova, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat. Alb-albaștrii au renunțat la principiile ofensive pe care s-au bazat în prima repriză și au cedat jocul. În minutul 85, Clinceni a redus din diferență (scor 2-1), iar emoțiile atingeau cote destul de mari printre suporterii echipei, dar și pe banca formației din Bănie.  Craiovenii nu au avut probleme prea mari în ultimele minute și s-au impus cu scorul de 2-1, obținând cea de-a doua victorie de la promovarea în Liga 1.

Academica Clinceni: A. Păun – Fl. Achim, Bilali, Gardoș, Holzmann – Cioiu, L. Filip, Cascini, Vanzo – Vellios, Gavra
Rezerve: Șt. Dobre, Chandarov, Ventura, De Amorim, Pîrvulescu, Patriche, V. Dumitrache, Longher, Omoh
Antrenor: Ilie Poenaru

FCU Craiova: Gremsl – R. Negru, MAchado, Kovacic, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu, V. Pop – S. Sidibe, C. Bălan, Baeten
Rezerve: Mogoșanu – Bagayoko, Paramatti, Gajic, Diallo, Hugo Da Costa, Raicea, Zanfir, Blidar
Antrenor: Adrian Mutu

Scandal la FCU Craiova. Ultrașii din Peluza Sud, jigniți!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles