fbpx

11 lucruri pe care un bărbat le face cu femeia dragă, în funcție de zodie

Fiecare dintre noi este special și își manifestă iubirea într-un anumit fel, așa că fii atent la detalii!

În general bărbații sunt mai rezervați când vine vorba să-și exprime sentimentele, de aceea dacă iubitul tău se află în zodia berbec, taur, rac, leu sau scorpion va face negreșit aceste 11 gesturi.

1. Intotdeauna te conduce acasa – Nu conteaza cat de departe este sau cat de obosit este. Siguranta ta e importanta pentru el.

2. Intotdeauna asculta ceea ce spui – Da, este adevarat ca femeile vorbesc mult. Dar daca sunteti cu adevarat dragi unui om, el te va asculta mereu. Gandurile tale sunt importante pentru el.

3. Te suna inapoi dupa o noapte petrecuta impreuna – Nu, nu dispare. Chiar daca nu aveti viitor ca un cuplu, el se comporta decent.

4. Nu se teme sa-si asume responsabilitatea pentru relatie – Daca un om te respecta, nu se va teme de libertatea lui. Isi va asuma toate responsabilitatile.

5. Nu incearca sa-ti reduca rolul – El te va accepta ca pe un egal, nu ridiculizeaza dorintele si planurile tale.

6. Poti sa te bazezi intotdeauna pe el – Va fi acolo cand ai nevoie de el. Nu va fi nevoie sa-i explici in detaliu, el intelege deja totul perfect.

7. El nu doar promite, el indeplineste – Daca spune ca face ceva, atunci o va face. Nu va spune cuvinte in vant, isi pastreaza mereu promisiunile.

8. Trateaza cu respect animalele si batranii – Nimic nu incalzeste inima unei fete mai mult decat un baiat care iubeste animalele si ii trateaza pe cei in varsta cu respect.

9. Te face sa razi – Cine nu iubeste un tip amuzant? Sentimentul sau de umor ajuta la usurarea momentelor tensionate ale vietii. Este intotdeauna bine sa ai o astfel de persoana pozitiva in viata ta.

10. El te ajuta sa crezi in tine – Acest om poate face minuni cu increderea ta. El te va ajuta intotdeauna sa faci fata anxietatii si va gasi mereu cuvintele potrivite.

11. Iti permite sa fii singura – Nu-ti va cere mii de explicatii atunci cand simti nevoia sa fii singura cu tine. Iti respecta tacerea.

Sursa: stiriactuale.net

Școala de ieri vs. Școala de azi – Ce se va întâmpla cu GENERAȚIA MEA!

Filantropul din Băilești care candidează la primărie. Laurențiu Diaconescu este omul care a hotărât să acționeze și să modernizeze comunitatea rămasă blocată în timpuri apuse

”Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă asupra minim 10% din bugetul local”

O femeie a fost omorâtă cu toporul de către soțul ei!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0