29.5 C
Craiova
joi, august 18, 2022

O femeie și fiica ei de 10 ani, ucise de amant! Vecin: „Era tăiată, moartă”

Sora fetiței de 10 ani a fost cea care a reușit să scape din mâinile ucigașului și să dea alarma!

Un bărbat de 46 de ani a ucis o femeie și pe fetița ei de 10 ani, apoi şi-a pus capăt zilelor. Victima, în vârstă de 35 de ani, era soția unui văr de-ai atacatorului, cu care ar fi avut o relaţie, iar individul ar fi recurs la acest gest după ce femeia ar fi vrut să se despartă de el.

FOTO! Orbit de gelozie, s-a sinucis împreună cu iubita sa: „Dacă murim, murim împreună!”

O seară romantică a luat o întorsătură sinistră! Cei doi au căzut de la 25 de metri Un bărbat, în Read more

FOTO! Mirele și-a ucis în bătaie mireasa, chiar în timpul nunții!

Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce și-au jurat iubire veșnică! Polițist: „Era gelos pe unul dintre invitați” Un Read more

La oribila scenă a asistat şi sora copilei ucise, care a reuşit să scape din mâna agresorului în ultima clipă. Tragedia a avut loc în comuna Gioseni. Alarma a fost dată de fetiţa de 12 ani, care a reușit să scape din mâinile atacatorului, a ieşit în stradă și a țipat după ajutor. Vecinii au auzit strigătele diperate ale copilei și așa au aflat de tragedie.

Vecin: „A văzut fetiţa care ieşise din curte şi a fugit spre drum

„A văzut fetiţa care ieşise din curte şi a fugit spre drum. El a luat-o de mână şi a adus-o la mine în curte.”, a spus Ioan Petrina – vecin.  „Era puţin murdară pe tricou, şi a spus, haideţi repede că a înjunghiat-o pe mama mea şi pe sora mea mai mică.”

Oamenii s-au dus imediat în casă să vadă ce s-a întâmplat și au avut parte de o scenă teribilă. În locuință au găsit-o pe copilă de 10 ani fără viaţă, iar peste drum, la o vecină zăcea mama ei, plină de sânge şi cu multe răni de cuţit.

„Am văzut-o cu ochii deschişi şi de la ambulanţă au cerut să văd dacă are semne vitale. Am pus mâna la gât şi am văzut că nu are niciun fel de puls.”, potrivit Iustinei Petrina – vecină. „Fata era jos, lată, şi după ai am intrat şi la vecină şi era mama jos, era tăiată, moartă. El cred că era în casă nu era mort” spune un alt vecin.

Femeia ar fi avut o relație cu ucigașul!

Bărbatul a atacat-o prima dată pe fetiţa de 10 ani, moment în care sora ei a reuşit să fugă. Mama a căutat scăpare la o vecină, dar agresorul a urmărit-o şi a ucis-o şi pe ea. Cei doi ar fi avut o relaţie, spun vecinii, iar când femeia a vrut să pună capăt aventurii, amantul a jurat răzbunare.

Soțul victimei este plecat în străinătate la muncă şi acum încearcă să găsească bani să vină acasă. Fetița care a scăpat cu viață a fost luată de inspectorii de la Protecția Copilului și urmează să discute cu un psiholog. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,816FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles