21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Fesnic va veghea ca un sfetnic la împărțirea dreptății!

CCA l-a trimis pe Horațiu Fesnic să împartă dreptatea pe Ion Oblemenco, în semifinala Cupei României dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani!

Universitatea Craiova joacă una dintre cele mai importante partide de până acum, în semifinalele Cupei României, contra celor de la FC Botoșani. CCA l-a trimis pe clujeanul Horațiu Fesnic să împartă dreptatea pe Oblemenco, iar acest lucru nu pare deloc rău pentru olteni.

Arbitru la centrul terenului a fost desemnat Horațiu Feșnic, din Cluj. Asistenții vor fi Valentin Avram din București și Alexandru Vodă din Alba Iulia. Rezervă va fi Gabriel Mladinovici, iar observatori pentru partida tur, din semifinala Cupei au fost aleși Silviu Crângaşu și Romeo Malac.

Delegarea lui Fesnic, semn bun pentru Craiova!

Fesnic a mai arbitrat Universitatea Craiova în 11 partide, în care oltenii au bifat 4 victorii, 4 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri. Ultima partidă în care Știința a fost arbitrată de clujean, formația din Bănie a terminat la egalitate, scor 0-0 cu Viitorul Constanța.

Băieții lui Mangia au amintiri plăcute cu în Cupa României cu el la centru. În meciul anterior dintre Craiova și Dinamo, disputat pe stadionul Ion Oblemenco, alb-albaștrii s-au impus, scor 1-0.

Citește și: Mangia: „Nu există un rezultat perfect, vedeți ce s-a întâmplat în Europa”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles