fbpx

Craiova susține cultura! Ediția cu numărul 6 a Festivalului Mondial de Poezie “Mihai Eminescu”!

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a participat la festivitatea de inaugurare a celei de-a VI-a ediții a Festivalului Mondial de Poezie “Mihai Eminescu” din Craiova.

Craiovenii sunt mândri pentru că găzduiesc evenimentul. Bănia este considerată un veritabil centru al marilor valori culturale și științifice.

Este o sărbătoare de suflet pe care noi, craiovenii și suntem mândri că o găzduim, aici, într-un veritabil centru al marilor valori culturale și științifice. Oraș al unor mari personalități precum Constantin Brâncuși, Theodor Aman, Nicolae Titulescu sau Marin Sorescu, Craiova a renăscut în ultimii ani și datorită unor evenimente reper precum acesta – Festivalul Mondial de Poezie Mihai Eminescu. În numele întregii conduceri din Primăria Craiova, dar și al meu personal, vă doresc să aveți parte de cele mai frumoase momente și ne bazăm pe emoțiile dumneavoastră artistice pentru a povesti mai departe cât de frumoasă este Craiova”, a declarat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan la festivitatea de inaugurare.

Festivalul va aduna la Craiova zeci de poeți din întreaga lume.  Până pe 21 septembrie, Bănia se va transforma în capitala poeziei.

Vezi și:  FOTO+VIDEO! Imagini de coșmar în Olt. S-au făcut scrum

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0