fbpx

Fetele de la SCM Craiova sunt decise: „Vrem în grupele Ligii, e visul nostru!”

Handbalistele Craiovei sunt aproape de o nouă performanță. Țicu visează la ea de când era mică. Trifunovic va fi spioana lui Burcea și a SCM Craiova, știe tot despre primul adversar. În timp ce Dzhukeva vrea să o facă uitată pe Dumanska.

 

 

Ana Maria Țicu a fost in asentimentul antrenorului Bogdan Burcea la conferinta de presa de astazi: Ne așteaptă un turneu foarte greu, sâmbătă și duminică avem meciuri tari. Ne dorim să ne calificăm în grupele Ligii, e visul nostru. Toate echipele sunt puternice, dar noi avem încredere. Cred în echipă, în toate fetele de la SCM Craiova și în acest an vom face lucruri frumoase. Trebuie să luăm fiecare meci serios, nu sunt echipe puternice ca anul trecut, dar toate meciurile sunt grele. Meciul cu echipa din Serbia trebuie să-l începem în forță pentru a ne califica. Avem încredere în noi, în această echipă. Suntem motivate și sunt convinsă că vom face meciuri bune și ne vom califica. Au fost modificări în lot, dar echipa s-a omogneizat, s-au făcut relațiile de joc, așa că totul va fi ok. De când eram mică îmi doream să joc în grupele Ligii, e visul meu. Suntem puțin nedreptățite că turneul nu se joacă în Craiova, ținând cont că suntem deținătoarele Cupei EHF. Altfel ar fi fost, cu siguranță, cu sala plină în Bănie. E greu să ajungi câștigătoare de Cupă europeană, dar e mult mai greu să te menții. Vom avea meciuri grele în campionat, în Europa, dar va trebui să nu ne gândim departe, să luăm fiecare meci în parte. Important e să dăm tot pe teren și să avem încredere în noi”.

 

Înainte să vină la SCM Craiova, Jelena Trifunovic a jucat la Jagodina

 

Jucătoarea SCM Craiova cunoaște bine rivala de sâmbătă: „E interesant faptul că am jucat la Jagodina, știu cum e acolo, știu cum se pregătesc. Își doresc să câștige, vor lupta pentru fiecare minge, dar nu le vom da spații și vom da totul pentru a câștiga. Atmosfera de acolo nu se compară cu cea de la Craiova, dar oamenii iubesc handbalul și vor veni. Consider că noi suntem favoriți să câștigăm turneul. Au schimbat echipa ca și noi, au adus rusoaice. Noi am jucat cu o echipă din Rusia în primăvară, așa că nu vom avea probleme”.

 

Ekaterina Dzhukeva a adăugat: „E un turneu dificil, vom avea meciuri tari. Dar suntem motivate și avem puterea să învingem. Mă aștept să câștigăm turneul, chiar dacă vom avea meciuri dificile. Liga Campionilor este o altă lume, sunt emoții diferite, e foarte incitant să jucăm în această competiție. La primul joc nu știam la ce să mă aștept de la public, dar a fost o experiență excelentă la primul meci în Polivalentă. Nu e o presiune faptul că vin după Dumanska, suntem portărițe cu stiluri diferite”.

 

Program Grupa B:

08.09.2018 17:30 SCM Craiova – ZORK Jagodina (Serbia)

08.09.2018 20:30 H.C. Podravka Vegeta (Croaţia) – Muratpasa Belediyesi (Turcia)

Finale:

09.09.2018 16:00 Învinsele din cele două meciuri

09.09.2018 19:00 Câştigătoarele din cele două partide.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0