12.9 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Așa ceva doar în Caracal se mai putea: A promis balet la Filarmonica și a luat concursul!

- Advertisement -

Cum se ia un concurs pentru postul de manager al unei instituții publice în Craiova! Este noaptea minții!

 

Prin septembrie, Gabriel Zamfir, fratele lui Antoniu, deveni director al Filarmonica Oltenia. Pentru a ajunge în funcție a avut un proiect de management. Care a fost declarat câștigător. Omul și-a inspirat proiectul din lucrări similare ale predecesorilor, precum și a propriului frate.

 

Bine, nu a fost vorba doar de „a se inspira”. Individul – deci actualul director a dat copy la proiect. Astfel încât, proiectul său de management la Filarmonica Oltenia face referiri la compartimentul de balet. Amănunte, și chiar merită citit, găsiți în articolul lui Bogdan Groșereanu din Gazeta de Sud.

 

Dar de ce banii din taxele locale merg la Filarmonica?

 

Nu intenționăm să-l reproducem, ci să sintetizăm. Gabriel Zamfir a dat un concurs pe baza unui proiect de management pentru a fi director la Filarmonică. A copiat pasaje întregi din alte proiecte. Unele, fără a le adapta măcar. Omul a luat concursul!!! Deși candida la Filarmonică el vorbea de teatru și balet. Întrebarea e: cine a făcut parte din comisia care l-a numit pe Gabi în funcție! Cum a putut câștiga un concurs la Filarmonică vorbind de teatru și balet? Suntem zdraveni?

 

Partea și mai frumoasă este că directorul Gabi nu vede unde e problema. El le-a răspuns băieților de la GdS, nonșalant: „Un proiect de management nu este o lucrare științifică, nu are ISBN, nu este carte pe care s-o publici la o editură și s-o trimiți spre publicul larg, spre vânzare. Este o viziune a unui manager asupra unei instituții publice de cultură. Consider moral ca, înainte să te apuci să scrii un proiect de management, să vezi și viziunea predecesorilor tăi. Drept urmare, am cercetat, am studiat cele două proiecte ale celor doi predecesori ai mei, Gabriel Marciu și Vlad Drăgulescu. Cred că este obligația unui candidat la o funcție publică de manager să cerceteze mai multe proiecte de management“.

Nu rata! Vom traversa orașul Bals în 5 minute! Anunuțul vine de la Guvern

 

Gabi a fost preot. Gabi face acum politică.

Articolul din GdS trebuie citit.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles