Filmul sfârșitului de săptămână!

Filmele au rămas poate un refugiu pentru foarte mulți oameni. Din fericire, ele sunt multe, dar este greu să-l alegi pe cel mai potrivit. Dragoste, comedie, dramă, acțiune, groază, fantezie, SF, sau orice alt gen. Importantă este starea pe care o ai înainte de a urmării filmul, iar mai apoi, contează starea pe care vrei să o ai la finalul acestuia. Într-adevăr, nu mereu sfârșitul este cel așteptat sau cel dorit, dar un film bun, rămâne un film bun indiferent de anul sau de țara în care acesta a apărut.

Și ce moment este mai potrivit pentru a te pune în fața unui ecran și a te uita la o poveste care să te trimită într-o altă perioadă sau într-o altă lume dacă nu weekend-ul?

În acest sfârșit de săptămână, fiecare iubitor al filmelor îl poate urmării pe Johnny Depp, în „Public Enemies”.

Apărut în anul 2009, „Inamicii publici” îl prezintă pe Johnny Depp în rolul lui John Dillinger, celebrul, cuceritorul și tupeistul jefuitor de bănci din America anilor 30, ajuns inamicul public numărul unu și urmărit de un batalion și jumătate de agenți FBI îndrumați de către agentul Purvis (Christian Bale). John se regăsește a fi un erou al tuturor americanilor care erau fericiți că banditul jefuia exact băncile care-i blestemaseră cu greaua Depresiune. Rolul principal izbutește câteva originale evadări din închisoare, dar și să-i fure inima frumoasei Billie (Marion Cotillard). Filmul le are pe toate: aventură, dragoste, acțiune, dramă, iar povestea este una de excepție.

Sursă foto: cinemagia.ro

Citește și: Fotbalul din curtea școlii, dat dispărut!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *