12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Finala Cupei la Craiova sau în alt oraș? Votează în sondaj ce-ți dorești!

Tu consideri fairplay ca în momentul în care CS Universitatea Craiova este în finală FRF să hotărască organizarea ultimului act pe Oblemenco? Argumentează!

 

Desfășurarea acțiunilor:

Cornel Dinu a anunțat că reprezentantul CS Universitatea Craiova la alegerile pentru președinția FRF a votat cu Răzvan Burleanu în schimbul promisiunii acestuia că finala Cupei României se va disputa în Bănie, pe stadionul Ion Oblemenco.

 

Sezione Ultra, cea mai importantă brigadă care sprijină clubul din prima ligă, a remis un comunicat în care apreciază lipsită de fairplay o asemenea decizie și cere clubului craiovean și Primăriei Craiova să refuze „mărul otrăvit” din partea FRF.

 

Marcel Popescu, managerul general al CS Universitatea Craiova, apreciază că acel comunicat al fanilor este „o intoxicație! O diversiune de doi lei”. Clubul își atacă conducătorul într-un alt comunicat, în care precizează, între altele, că „este prematur să ne pronunțăm înainte ca FRF să spună unde se joacă”.

 

De ce nu și-ar dori suporterii fideli ai unei echipe ca o finală de Cupă să se dispute la ei acasă? Iată un posibil argument:

Craiova Maxima, a lui Costică Ștefănescu, Nae Tilihoi și Ilie Balaci, a fost percepută ca o echipă anti-sistem. De aceea a stârnit valuri imense de simpatie și iubire, pentru că a obținut marile performanțe întrecând echipele departamentale Steaua și Dinamo.

În jurul echipei de acum, patronată de Mihai Rotaru și sprijinită de Primăria Craiova, s-a conturat în anumite medii ideea că ar avea susținerea FRF, dat fiind locul primit direct în Liga a II-a în 2013. În aceste circumstanțe, un nou favor venit din partea Bucureștiului – atât de hulit de olteni cel puțin din perspectivă fotbalistică – ar întări această percepție.

 

Care ar fi argumentul forte al celor ce vor să se joace pe Oblemenco? Pentru că își dorește cu disperare un trofeu în Bănie după 25 de ani, indiferent de mijloacele folosite. Cinic, machiavellic, nu contează că pui în inferioritate un adversar și așa mai slab cotat (Gaz Metan Mediaș ori Hermannstadt), importat e trofeul. Care va fi reținut de statistică, în timp se va uita de ajutorul Bucureștiului.

 

[playbuzz-item item=”33a35a15-ad3e-40c9-b136-fbe1b6d1ad13″ info=”false” wp-pb-id=”542106″]

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles