fbpx

Firțulescu s-a implicat în lupta cu COVID19!

Craiovean get-beget, Firțulescu nu a uitat de unde a plecat! Fostul fotbalist de la FCU Craiova este alături de pacienții din Bănie!

Dragoș Firțulescu a donat bani și materiale medicale pentru Spitalul de Neuropsihiarie din Craiova. În vârstă de 30 de ani, fotbalistul este un personaj bine cunoscut în Bănie, după ce a evoluat pentru FCU Craiova, într-o formație pe care Adrian Mititelu a încercat să o clădească numai cu jucători din Craiova.

Am venit de șapte zile acasă, asta e un lucru bun pentru mine, fiindcă sunt alături de cei dragi. În același timp, am văzut și această teroare a coronavirusului și nu am putut rămâne nepăsător, așa că am decis să ajut și eu cum pot. De la naționala Germaniei, la Gigi Becali, Cristi Borcea ori Cosmin Olăroiu, toți donează pentru spitale. Dau și eu bani, măști și mănuși pentru a sprijini activitatea doctorilor de aici”, a explicat Firțulescu.

Fosta echipa a lui Firțulescu, FCU Craiova este ca și promovată în liga secundă și, de ce nu, poate patronul oltenilor va dori să își facă o trupă de craioveni și îl va căuta pe Dragoș.

Între timp, la Craiova din Liga 1 patronată de Mihai Rotaru joacă doar un craiovean: Mihai Roman, cel care a placat spre fotbalul mare din România tot de la FCU Craiova.

In 3 minute poți să citești și: Craiova: Jurnal de carantină – ziua 0, pregătire pentru tot ce vine!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0