fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Soarta teribilă a familiei Vărzaru din Craiova: la 15 zile de la moartea mamei, a murit si fiul de 27 de ani!

,,Nu a suportat moartea mamei. Mereu spunea că vrea dreptate, ca vrea să ştie adevărul, că medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească”

Încă o tragedie în familia femeii care acum două săptămâni a murit deoarece medicul de gardă i-a pus diagnosticul greșit și a trimis-o acasă. Fiul acesteia s-a stins şi el din viaţă. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a căzut de la etajul 5 al blocului unde locuia împreună cu prietena sa. ,,Te voi iubi mereu, mama mea, îngerul meu păzitor”.

Familia Vărzaru din Craiova este în stare de şoc. Klaus, fiul Gabrielei Vărzaru, femeia care suferea de pancreatită hemoragică, dar medicii i-au spus că are o banală nevralgie şi au trimis-o acasă, a decedat. Moartea tânărului este învăluită, însă, în mister. Când a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia, toată lumea a vorbit despre o sinucidere, scrie adevărul.ro.

,,Nu a suportat moartea mamei. Mereu spunea că vrea dreptate, ca vrea să ştie adevărul, că medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească, spunea că nu trebuie să mai lucreze în sistem şi întreba obsesiv de ce ancheta nu se desfăşoară mai repede. A fost lângă mama lui până în ultima clipă. A divinizat-o. A murit în braţele lui. Sigur nu a suportat pierderea şi a vrut să plece după ea”, au spus toţi apropiaţii când au aflat că fiul Gabrielei a căzut de la etaj.

Singura care are altă variantă şi refuză să vorbească despre o posibilă sinucidere este prietena lui Klaus.

,,Este imposibil să facă asta. S-a urcat la geam să gonească nişte porumbei cu o coadă de mătură şi a alunecat. Coada de mătură nu am mai găsit-o. Dacă dorea să se sinucidă, ce făcea cu coada de mătură după el? Mereu veneau porumbeii la geamul nostru şi ne enervau, făceau gălăgie. Sigur asta a făcut. E imposibil să se fi sinucis! Imposibil, nu mai spuneţi asta, vă rog mult”, le-a spus Luiza Pătrulescu tuturor prietenilor.

Luiza şi Klaus erau împreună de 4 ani şi locuiau împreună. Ultimul mesaj scris de Klaus Vărzaru pe pagina de socializarea fost în ziua înmormântării mamei sale: ,,Te voi iubi mereu MAMA MEA , îngerul meu păzitor”, a scris tânărul.

Poliţiştii din Craiova au demarat o anchetă şi încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat. Mama lui Klaus, Gabriela Vărzaru, a murit pe data de 30 septembrie. Femeia, în vârstă de 49 de ani, s-a simţit rău şi a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Aici, însă, medicul de gardă, după ce i-a cerut să nu se mai vaite atât pentru că are o banală nevralgie, a trimis-o acasă. După trei ore, femeia a decedat, iar în urma necropsiei s-a stabilit că suferea de pancreatită hemoragică. Conducerea Spitalului a anunţat că a demarat o anchetă. Cazul este cercetat şi de procurorii craioveni.

O craioveancă a murit fiindcă medicii i-au pus diagnosticul greșit!

Moarte suspectă în Craiova: un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles