fbpx

Conflict între florarii de pe Calea București și autoritățile locale

Vânzătorii de flori de la chioșcurile amplasate pe Calea București sunt nemulțumiți de situația în care se află cu primăria. Susțin că așteaptă de trei ani procesele verbale de recepție pentru spațiile unde-și comercializează marfa.

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, a declarat că florarii se află în această situație deoarece nu au prezentat toate actele necesare.

Pe lângă această problemă birocratică, comercianții au transmis prin consilierul Marinel Florescu, în ședința de joi a Consiliului Local Craiova, că s-au săturat de amenzile poliției locale, primite de fiecare dată când opresc mașinile în fața florăriei pentru a descărca marfa.

Avem o problemă privitor la chioșcurile unde se vând flori, pe Calea București, în zona Spitalului de Neuropsihiatrie. Acolo, spun dumnealor, această problemă are o vechime de doi-trei ani. Chioșcurile au fost construite în anul 2016 și oamenii nu au primit nici până azi procesele verbale de recepție a acestor chioșcuri. Sau o parte dintre ei a primit și o altă parte nu a primit. În al doilea rând, aceștia cer să nu mai fie amendați când opresc pentru a-și duce marfa din mașină în chioșc. Să le fie permisă oprirea în fața chioșcurilor”, a transmis Marinel Florescu.

Viceprimarul susține că în momentul în care comercianții vor prezenta toate documentele necesare, o să primească și procesele verbale de recepție, iar în cazul amenzilor, acesta a spus că se vor opri atunci când în loc să staționeze ilegal în plină circulație, vor alege parcările aflate în apropiere.

Noi, ca direcție de urbanism, i-am asigurat că stăm la dispoziția dumnealor, le-am acordat asistență tehnică, dar nu putem să încălcăm legea. De două luni îi rog să mai aducă o hârtie la primărie. Știe domnul Turcu, cel care este lider al lor. Mai au de făcut o ridicare topo. Nu se poate face pe banii primăriei, ci dumnealor trebuie să o facă. Referitor la partea cu amenzile, le-am spus mereu că au parcare, undeva pe partea dreaptă, înainte de chioșcuri. Le-am permis să și parcheze, dar dumnealor fac staționare. Este o diferență”, a declarat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.

În 3 minute poți să citești și: Verde la plimbările cu barca!

Digi 24 Craiova s-a închis oficial, după aprobarea CNA

 FOTO! Fostul soț al Nateliei Vasiliev s-a spânzurat! Ce l-a determinat să-și ia viața!

O tonă de cocaina, confiscată de DIICOT!

 G

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0