21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Se negociază transferul lui Florin Andone!

Câte șanse are atacantul să-și relanseze cariera chiar și în Liga 1!

Florin Andone este dorit în a doua divizie din Spania, la Real Zaragoza, unde ar fi primit cu statut de vedetă. Atacantul încearcă să revină în forma care l-a propulsat la echipa națională și l-a ajutat să prindă transferuri în campionate puternice.

S-a stabilit ca românul să aibă totul pregătit pentru statutul de vedetă la Real Zaragoza. Ar fi mișcarea cu care oamenii lui Carcedo ar putea surprinde în finalul perioadei de transferuri, întrucât ar aduce o piesă cheie în strategia antrenorului. Deși are o producție de goluri scăzută, este totuși un jucător care se deplasează bine în teren. Va trebui să așteptăm pentru a vedea ce se întâmplă cu acest transfer. Momentan, se știe că discuții sunt extrem de fluide, iar oficializarea ar putea să aibă loc în orice moment, dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut. Există foarte multe așteptări, pentru că jucătorul dorește să se întoarcă în top”, notează cei de la El Gol Digital.

Câte șanse are atacantul să-și relanseze cariera chiar și în Liga 1!

Două cluburi din Liga 1 ar putea fi o variantă pentru atacantul român. Florin Andone a fost în atenția celor de la Rapid București, dar fotbalistul a refuzat ideea:

Rapid e echipa mea favorită de când era micuț, dar acum este imposibil așa ceva. Cu tot respectul pe care îl am pentru România și fotbalul din țară, cu toată dragostea pe care o am, nu-mi văd viața acolo, sincer. Cât timp voi simți că pot să dau 100% pe teren, și cred că voi putea asta încă mulți ani, mă văd jucând la un nivel mai înalt. De aceea mi se pare imposibil azi. Bine, nu știi ce se poate întâmpla mâine (n.r. râde). Glumesc, totuși cuvântul imposibil cred că spune tot.  Nu știu de așa ceva. Cu mine nu a vorbit nimeni. Nici Adi Mutu, nici altcineva. Singurul cu care am mai vorbit, de câteva ori, dar prietenește, nu legat de vreo venire la Rapid, a fost Cristi Săpunaru. Dar asta de-a lungul timpului, așa…”, a spus Andone, potrivit Playsport.

Totuși, dacă nu își va găsi cât mai repede un club în străinătate, Andone și-ar putea îndrepta atenția și către fotbalul românesc, unde și FCSB caută un vârf. Becali vrea un nou atacant, dacă Dică îi califică pe roș-albaștri în grupele Conference League.

„Un atacant central și un fundaș central trebuie neapărat. Dar numai dacă ne calificăm în grupele Conference League. Dacă nu, Doamne ferește, nu mai cumpăr nimic”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles