27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Florin Costea așteaptă meciul cu echipa lui Rotaru!

Noul angajat al lui Adrian Mititelu, Florin Costea, a vorbit despre obiectivul celor de la FCU Craiova!

Florin Costea a acordat un interviu pentru pagina oficială de Facebook a FCU Craiova 1948, în urma preluării funcției de director sportiv al clubului.

Florin Costea este optimist în privința șanselor echipei de a câștiga Cupa României

Fostul atacant originar din Bănie încă menține speranța că FCU Craiova 1948 poate ajunge în play-off la finalul sezonului regulat. Chiar dacă acest obiectiv pare dificil de atins în acest moment.

Fostul fotbalist este optimist în privința șanselor echipei de a câștiga Cupa României, competiție în care FCU se va confrunta cu FC Voluntari în faza sferturilor de finală. Întrebat despre meciurile rămase de jucat în sezonul regulat, el a enumerat cele patru echipe adversare, iar cu privire la Universitatea Craiova, a menționat-o simplu ca „cealaltă echipă din Craiova”.

„Cel mai important meci este următorul cu Sibiu”

Sper să ajungem în finala Cupei României şi să o câştigăm. Este primul meu obiectiv în această funcţie şi sper să îl întâlnim”, a spus Florin Costea, potrivit Orange Sport.

Acesta a discutat și despre posibilitatea de a realiza și al doilea obiectiv: calificarea în play-off. Încă sunt disponibile 12 puncte în joc.

Billel Omrani, așteptat să semneze în divizia secundă!

Cât timp cât mai avem şanse matematic, de ce nu? Dacă vom câştiga cele patru meciuri rămase, este posibil. Cel mai important meci este următorul cu Sibiu, de vineri, în care sper să câştigăm. Siibiu, Iaşi, UTA, apoi cealaltă echipa din Craiova. Patru meciuri grele, dar sper să le câştigăm”, a mai spus acesta.

FCU Craiova este pe locu 12 în Superligă, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, echipă care ocupă ultimul loc de play-off.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles