fbpx

Florin Costea: “Îmi doresc să câştige Craiova titlul!”

Briliantul lui Mititelu s-a dat cu dușmanul. Cum își explică Florin Costea susținerea pentru echipa lui Rotaru.

Florin Costea, fost atacant la Universitatea Craiova a vorbit într-un interviu pentru liga2.ro despre fotbalul din orașul care l-a făcut mare și dorința sa.

“Îmi doresc să câştige Craiova. Va fi un final de campionat echilibrat, cred că lupta se va da în ultima etapă, în meciul direct. Eu ţin cu ambele echipe din Craiova, este foarte bine că a intrat şi U Craiova 1948, îmi doresc să promoveze şi echipa lui Adi Mititelu în Liga 1 şi Bănia să aibă două echipe de top. Ar fi foarte bine pentru fotbalul românesc şi pentru cel din Craiova. Oltenii erau la mare căutare cu ani în urmă, apăreau jucători de mare valoare de la Dolj, Vâlcea, Olt, dar fotbalul românesc a scăzut în ultima perioadă, copiii sunt atraşi de tehnologia nouă.”

Florin Costea a evoluat în 121 de meciuri pentru Universitatea Craiova reușind 48 de goluri și 13 pase de gol iar în sezonul 2008-2009 a ieșit golgheterul campionatului in liga 1.

Ajuns la 35 de ani, încă joaca fotbal de placere și nu are în plan să își puna ghetele în cui.

“Îmi doresc să înceapă cât mai repede, îmi este dor să joc fotbal. Încă sunt pasionat să fac acest sport, de asta vin zi de zi la antrenamente şi mă pregătesc. Cât timp sunt sănătos, îmi doresc să joc fotbal. Joc doar de plăcere. Pot să mai joc jumătate de an, un an, doi ani sau până la 40 de ani. Dacă sunt ferit de accidentări joc cât timp mă vor ţine picioarele, apoi voi pune stop. Nu voi veni să mă fac de râs, joc cât timp mă ajută corpul. Unde să mai plec, merg deja pe 36 de ani, am avut oferte şi acum, dar îmi este bine acasă, lângă familie. Am fost plecat timp de 20 de ani şi chiar nu mai vreau să plec. Am declarat de când am venit aici că nu mai vreau sa plec.”

Florin Costea evoluează la Viitorul Dăești în liga a 3-a și a fost golgheterul seriei a 4-a cu 12 goluri.

După ce se lasă de fotbal va rămâne tot în zona și îl vom vedea pe banca tehnica.

“Din iarnă mă înscriu să fac cursurile de antrenor cu licenţa A şi B. Acum am doar licenţa C. Am de câţiva ani licenţa la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, am masterul, modulul 1 şi 2 de pedagogie, tot ce este posibil. Chiar am fost recent să îmi ridic toate diplomele.”

În 3 minute poți să vezi și:  Mihăilă se asteaptă la un meci mare: “Atuul nostru este echipa, s-a văzut că suntem uniţi”

Cele două dileme ale lui Bergodi înainte de Craiova – FCSB!

Adrian Petre îi pune gând rau Craiovei: “Știu ce pot, cât mă antrenez”

FCSB va avea un nou capitan: „O să joace mai mult”

Zlatan Ibrahimovic: „Sunt președinte, antrenor și jucător aici”

Născuți marcatori în aceeași zi!

Totul pentru titlu: vine Tamaș!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Eduard Olteanu

Summary
Florin Costea: “Îmi doresc să câştige Craiova titlul!"
Article Name
Florin Costea: “Îmi doresc să câştige Craiova titlul!"
Description
Briliantul lui Mititelu s-a dat cu dușmanul. Cum își explică Florin Costea susținerea pentru echipa lui Rotaru.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0