Florin Gardos: „Îmi doresc să rămân în echipă”

Fundașul central, Florin Gardos, proaspăt intrat în familia Universității Craiova, a vorbit despre ambițiile pe care le are în tricoul alb-albastru!

Florin Gardos a evoluat încă din primul minut contra celor de la Iași, iar evoluția lui a fost una impecabilă. Fundașul Universității Craiova a făcut o partidă foarte bună și își dorește să-și păstreze locul în primul 11.

Sper să avem evoluții la fel de bune și în meciurile următoare. Dacă tragi al locul trei, poate termini pe patru. Dacă tragi al unu, poate termini pe doi. M-am simțit foarte bine fizic. Nu a fost un ritm extraordinar în seara asta. Nu am avut probleme. Îmi doresc să rămân în echipă. Am de clădit. Am nevoie de muncă și de meciuri. O să fac tot posibilul să rămân titular. A fost un moment mai dificil în această săptămână, după înfrângerea cu Steaua”, a declarat Gardoș.

Florin Gardos, despre presupusul conflict din lotul Universității: „Am avut o discuție bărbătească

În ultima săptămână, în jurul echipei au apărut speculații legate de o oarecare tensiune între olteni, iar Gardoș a ținut să lămurească situația.

A fost acea problemă cu Băluță. Dar nu a fost vorba de vreun conflict. Am avut o discuție bărbătească între noi și a dat roade. Toata lumea voia un meci bun cu FCSB. Victoria asta ne oferă liniște și trebuie să pregătim meciul din cupă

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Victorie importantă pentru Universitatea Craiova! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *