38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Florin Niță, făcut praf de propriul antrenor: ,,Salariul de rege și ne-a pierdut meciul”!

Florin Niță nu a fost iertat de antrenor, după ce a gafat impardonabil, deși cu o etapă în urmă apărase două penalty-uri!

Erou în precedenta rundă, când a apărat două penalty-uri în decurs de doar șase minute, Florin Niță nu a fost la fel de inspirat și în ultimul weekend. Portarul român a gafat pe final și a fost luat în vizor de propriu antrenor.

Florin Niță, criticat de antrenor

Florin Niță a fost luat în vizor de antrenorul echipei. Portarul român a gafat pe final, în minutul 86, când ultima clasată Zlin a marcat pentru 2-1. Echipa a câștigat trei puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării.

Cu patru minute înainte de final, francezul Youba Drame a centrat din flancul drept, Florin Niță a sărit pe sub minge, iar balonul a ajuns la Antonin Fantis, care a înscris cu o lovitură de cap din careul mic.

Radoslav Kovac (43 de ani), antrenorul lui Pardubice, nu l-a menajat deloc pe Niță la conferința de presă de după meci. Tehnicianul a spus că gafa portarului este de neînțeles și a adus în discuție „salariul de rege” pe care goalkeeper-ul împrumutat de la Sparta Praga îl încasează.

Niță, înger și demon

„Florin a făcut o greșeală uriașă, absolut groaznică pentru mine. Știm că ne-a ajutat de multe ori, dar o greșeala precum cea din minutul 86 se pedepsește. A apărat două penalty-uri la Brno și a câștigat meciul, însă acum el ni l-a pierdut. Trebuie să o spunem.

Nu pot să explic deloc ce s-a întâmplat acolo. A fost o nebunie absolută. Nu știu ce i-a trecut prin cap. A fost un cadou acel gol și am readus-o pe Zlin în meci.

Se întâmplă greșeli, așa e fotbalul, dar un jucător atât de experimentat precum Florin să o facă… e aici să prindă mingea, e plătit ca un rege pentru asta!”, a spus Radoslav Kovac, potrivit Sportky.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles