37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Florin Prunea anunță că Universitatea Craiova a făcut transferul momentului în SuperLiga României!

Universitatea Craiova a dat lovitura, după cum spune Florin Prunea: „Este transferul numărul unu în România, în momentul de față”

Fost portar al naționalei a vorbit despre venirea lui Silviu Lung jr. la Universitatea Craiova. Florin Prunea îl consideră pe portar transferul momentului în Liga 1.

Florin Prunea anunță că Universitatea Craiova a făcut transferul momentului în SuperLiga României!

Fostul președinte de la Poli Iași l-a numit pe portar un jucător fantastic și este de părere că transferul acestuia este cel mai importată achiziție făcută de o echipă în liga 1

 „Este transferul numărul unu în România, în momentul de față. Silviu Lung jr, la Universitatea Craiova. E cel mai important transfer făcut de o echipă. Este un jucător fantastic. Este portar de obiectiv major”, a spus Florin Prunea, pentru Digi sport.

Silviu Lung JR: „Sunt fericit că m-am întors acasă

Sunt fericit că m-am întors acasă. Aștept cu nerăbdare atmosfera de pe ‘Ion Oblemenco’ și să mă bucur alături de suporteri.

(n.r. Cum au decurs negocierile?) Au început cam de câteva luni. Câte un telefon, câte un ‘ce mai faci?’, dar totul a decurs foarte bine și cred eu că am luat cea mai bună decizie.

Ambii părinți s-au bucurat, pentru că m-am întors acasă. Tata a făcut performanță la acest club și s-a bucurat foarte mult să revin la Craiova.

Vreau să îmi fac un cadou pentru anul următor: să ridic deasupra capului un trofeu cu Universitatea Craiova.

(n.r. Care sunt obiectivele tale de la Craiova?) Eu îmi doresc să joc cât mai bine și să îmi fac treaba cât mai bine.

Îmi doresc să avem rezultate, să căștigăm trofee la Universitatea Craiova și nu în ultimul rând să ne calificăm în grupele Conference League.

Mi-a fost dor de suporterii ‘Științei’. De fiecare dată când am jucat în Turcia am văzut că atmosfera de acolo este incendiară și spectaculoasă și de fiecare dată îmi veneau în minte suporterii Universității Craiova”, a declarat Silviu Lung jr, conform sursei anterior citate

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles