fbpx

Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!

Dintr-o informare internă care a circulat ieri prin Ford rezultă că șefii fabricii au aflat de la spital de cazul femeii. Rezultatul testului de aseară a fost tot pozitiv.

Potrivit ultimelor informații care ne-au parvenit, povestea angajatei confirmată cu Covid 19 arată astfel. Femeia a fost ultima oară la serviciu la data de 22 mai, adică într-o vineri. Peste week-end nu a fost chiar în apele ei, așa că luni dimineață (la data de 25 mai) s-a dus la Sinevo să-și facă nițcaiva analize, între care și testul Covid 19.

Cum Sinevo lucrează cu un laborator din București, trambalarea probelor a întârziat rezultatul analizelor, care a ajuns pe final de săptămână, undeva pe joi (28 mai). Cu rezultatul la purtător, muncitoarea de pe banda Ford s-a suit într-o mașină și s-a oprit la Spitalul de Infecțioase din Craiova. Aici a transmis personalului de gardă problema cu care se confruntă.

Spitalul a fost cel care a anunțat Ford de situația femeii. Cel puțin asta rezultă dintr-o notă internă: „Trebuie să solicitați PC-lor să sta de vorbă cu echipele și să le solicite tuturor să anunțe orice suspiciune cu privire la Covid 19; doamna „suspectă” nu a informat pe nimeni iar informația a venit de la spital (ceea ce nu este în regulă, ar fi trebuit să-l infromeze pe supervizor) – folosiți pauza de producție pentru asta”.

Ieri, prin Ford, în rândul muncitorilor s-a instaurat panica, iar telefonul fără fir dintre aceștia a făcut să se ajungă la informația că femeia ar fi fost ridicată cu izoleta chiar din incinta uzinei.

Aseară, Spitalul Victor Babeș din Craiova a confirmat rezultatele celor de la Sinevo, testul angajatei Ford fiind pozitiv.

Într-o comunicare oficială primită aseară de 3minute.net de la Ford se precizează:

„ Va confirmam că unul dintre angajații noștri de la fabrica Ford din Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre o angajată, care a fost testată pozitiv la o clinică privată din Craiova și care acum se afla sub supraveghere medicala la spital, unde este testată din nou.

Am notificat imediat angajatii care au fost in contact apropiat cu angajata noastra si le-am cerut acestora sa ramana in izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Sănătatea si siguranta angajaților este principala noastră prioritate.

Am urmat in totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu si in apropierea persoanei infectate.

Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19.”

În 3 minute poți să vezi și: Exclusiv: Muncitoare de la uzina Ford, suspecta de coronavirus!

 Poveste dintr-un spital COVID din Oltenia: hărțuire sexuală în pandemie!

Doi olteni și bebelușul lor, morți într-un accident cumplit!

VIDEO! Lola Taylor promite sex celui care va descoperi leacul pentru coronavirus!

Vrem suporteri pe stadion! Cum să faci spectacole cu 500 de oameni, dar să joci cu tribune goale!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!
Article Name
Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!
Description
Dintr-o informare internă care a circulat ieri prin Ford rezultă că șefii fabricii au aflat de la spital de cazul femeii. Rezultatul testului de aseară a fost tot pozitiv.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0