fbpx

Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Gigi Becali este gata să-l schimbe pe Gnohere cu Fortes, dar mai cere un jucător de la Craiova!

Harlem Gnohere o poate părăsi pe vicecampioana României chiar în perioada de mercato din vară, după ce relația dintre atacant și Gigi Becali nu a devenit prea roz. Astfel, patronul FCSB este dispus să îl cedeze pe fotbalist Craiovei, dar în schimbul a doi jucători.

Potrivit Sport.ro, Becali le-a cerut oficialilor din Bănie să îi cedeze doi dintre următorii jucători: Laurențiu Popescu (portar/ 20 de ani), Ionuț Mitran (fundaș central/ 18 ani), Alexandru Mateiu (mijlocaș central/ 30 de ani) Luis Nițu (atacant central/ 18 ani), Jovan Markovic (atacant central/ 19 ani/ împrumutat la Academica Clinceni), Carlos Fortes (atacant central/ 25 de ani/ împrumutat la Ittihad Tanger).

Astfel, Mihai Rotaru poate da lovitura și să scape de unul dintre fotbaliștii ce nu s-au integrat la Craiova: Carlos Fortes. Decizia cea mai grea ar fi alegerea celui de-al doilea jucător. La prima vedere, Ionuț Mitran ar fi cel mai slab cotat, dar este un tânăr de viitor și evoluează chiar pe poziția deficitară a alb-albaștrilor: apărător central. FCSB are nevoie de portar, dar nici oltenii nu sunt acoperiți dacă îl lasă pe Popescu să plece. Luis Niți s-a integrat deja, în timp ce Markovic rămâne o speranță. În cazul lui Alex Mateiu nici nu se pune problema unei negocieri.

Harlem Gnohere este cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, iar în sezonul 2019 – 2020 a bifat 21 de meciuri, dintre care doar în 8 a fost titular, și a înscris șase goluri în toate competițiile.

Care crezi că sunt cei doi jucători ce ar putea pleca la FCSB în schimbul lui Gnohere? Comentăm împreună pe Facebook!

În 3 minute poți să vezi și: Mihai Rotaru își lasă clubul pe mâna suporterilor!

FCU Craiova a câștigat Campionatul celor mai iubite echipe din România!

Pavel Badea: „Familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca”

Mititelu: „Dimpotrivă, am câștigat o bătălie în cadrul acestui proces!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0