Pițurcă: „Fortes se luptă pentru a fi titular”

În meciul cu CSM Reșița, Victor Pițurcă va băga rezervele în teren: „Pentru mine, campionatul este cel mai important”

U Craiova va da piept în Cupa României cu CSM Reșița, iar Victor Pițurcă vrea să-i vadă la treabă și pe fotbaliștii care nu au prins prea multe minute în tricoul alb-albastru. Antrenorul Craiova respectă competiția, dar tot la campionat se gândește.

Cupa este un obiectiv pentru Universitatea Craiova. Pentru mine, campionatul este cel mai important. Nu neglijam Cupa. Se spune că este mai ușor de câștigat. Sunt jocuri mai puține. Băieții sunt bine fizic. Au arătat la Mediași că pot să joace la un nivel optim. Ne dorim să avem mingea tot timpul în posesie. Am speranța că de la meciul următor echipa va arăta mult mai bine. Și accidentații vor fi în formă fizică optimă. Voi încerca sa bag și jucători care au jucat mai puțin, în acest fel o sa îi odihnesc pe cei care au dus greul, pentru a fi în codiții optime la meciul cu Viitorul”, a declarat Pițurcă la conferința de presă premergătoare meciului cu Reșița.

Managerul Craiovei a lămurit și situația lui Carlos Fortes, al cărui transfer a picat în ultima clipă: „Fortes e jucătorul Craiovei. A intrat în programul nostru normal. Se luptă pentru a fi titular, e simplu”, a mai spus Victor Pițurcă.

Portughezul are șanse mici să prindă primul 11. În trupa alb-albaștrilor va reveni Elvir Koljic și, cel mai probabil, Pițurcă îi va da șansa să-și intre în ritm în meciul de Cupă. Adversarii nu sunt la cel mai înalt nivel, iar bosniacul poate să arate dacă este o variantă și pentru campionat.

În 3 minute poți să vezi și: Victor Pițurcă: „Avem teren la Extensiv”

Oficial! Ultimul transfer al Universității Craiova!

FCU Craiova a rezolvat problema săptămânii!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0